Hårfjerning for kvinder

Voksbehandling for Kvinder

Når hårfjerning er en del af din regelmæssige skønhedsrutine, kan du bruge flere metoder og timevis på forskellige dele af dit ansigt og krop. Du kan endda tænke på permanent fjernelsesmetoder, så du har færre ting at lave om morgenen.

Hos Desire Skincare hjælper vi dig med at fjerne håret som føles smertefrit men giver bedre resultater.

Vi bruger ikke en pincet til at trækker individuelle hår ud af roden eller barbermaskine, da det kan skade rodens bund hvilket forårsager ingroet hår. Tværtimod, bruger vi et EU-godkendt og allergivenlig produkt fra Waxxxx, som gør at vores hårfjerning behandlinger er unikt i forhold til de andre voksklinik og skønhedsklinik.

Det, som gør produktet så specielt, er at den kan fjerne selv de små fine, korte hår, så du ikke længere skal vente til håret er lang lang nok.

For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi at, du får skrubbet det ønskede område, så du kan få et bedre resultat efter voks behandlingen.

Priser

Armhule

99,00 kr.
Overlæbe, hage, bakkenbart og næsebor 49,00 kr.
Hele ansigt 250,00 kr.
Hel arm med skuldre 249,00 kr.
Halv arm 149,00 kr.
Mave, decolte og brystkasse 149,00 kr.
Halv ryg med skulder 249,00 kr.
Halv ryg/lænden 149,00 kr.
Brasilliansk Intim (ny kunde)

399,00 kr.

Brasilliansk Intim (efterfølgende)

299,00 kr.
Hel ben uden bikini

299,00 kr.

Hel ben med bikini

349,00 kr.
Hel ben med bikini og baller

399,00 kr.

Hel ben, bikini, brasil og baller

649,00 kr.
Halv ben

199,00 kr.

Kontakt os Book tid

Hårfjerning for Kvinder

Der findes mange valgmuligheder og du har nok prøvet forskellige måder at gøre din hud glat. Men man skal passe! For vælger man selv, at fjerne håret derhjemme, skal man være opmærsom på ikke at skde hårets rod bund. Det kan resultere i, at når håret gror skæv ud.

Hos Desire Skincare tilbyder vi et specielt voksbehandling, da det i vores erfaring har virket bedst. Både som en behagelig behandling for dig men også fordi det ikke påvirker hvordan håret gror ud igen.

Voksbehandling

Sådan virker det: vi spreder klæbrig voks på din hud. Mens voksen er varmt og har lagt sagt, bliver voksen trukket af og tager håret med sig.

Bedst til: Overalt på kroppen, herunder ansigt, underarm, ben og bikini område

Hvor længe varer det: 3-6 uger

Mulige bivirkninger: rødme og bump. Du kan også få en infektion omkring hårsækkene. Jo oftere du vokser, jo mindre sandsynligt er du at få en infektion.

Efter behandling: Du får straks frisk Alovera cream, der lemper eventuelle rødme eller bump.

Tips: Håret skal være mindst groet 1/4 centimeter lang før voksen kan tage ordentlig. Så lad dit hår vokse gro i et par uger før voksning.

 

Husk: Har du spørgsmål omkring dit hud? Er du altid velkommen til at skrive til os. Vi har også gratis konsultation til de fleste behandlinger!

Kontakt os allerede idag