Skinpen

Ansigt Skinpen

Skinpens avancerede hudnåle teknologi består af 12 nåle, der perforener huden med hurtige vertikale bevægelser. Denne teknologi af hudnåle fremmer stimulering af den normale collagendannelse på samme måde som Fractional Laser behandling gør men uden bivirkninger.

Skinpen er mere effektiv end de fleste former for hudslibninger og kemiske hudpeelinger. Under skinpen behandling skabes der en lang række fine mikro kanaler i huden. Disse kanaler gør det muligt for hudplejeprodukterne at trænge op til 400% mere effektive ind i huden end andre form for behandlinger.

Skinpen anbefales af læger i USA og er egnet til alle hudtyper. Behandlinger anbefales 6 gange med 4 ugers mellemrum for at få det bedste resultater om året men alt efter hudens indikationer.

KUR PAKKE: Køb 5 behandlinger og få den 6 GRATIS!

Priser

Ansigt Skinpen 899,00 kr.
Skinpen mod rynker eller pigmenter 1.199,00 kr.
Skinpen mod hårtab Fra 1.999,00 kr.
Lille 1.999,00 kr.
Mellem 3.499,00 kr.
Stor 4.499,00 kr.
Skinpen konsultation Gratis

Book tid

Skinpen til hudfornyelse, rynker og pigmenter

Huden skal sidde ca. 20 minutter med bedøvelsescreme på. Under behandling får du huyluaronsyre, som er hudens natulige fugt over hele ansigtet, så behandlingen bliver endnu mere effektive og huden mindre tør.
Efter behandling bliver huden rød, og vil aftage 1-2 dage. Under behandling får du en fugtgivende og kølende maske som heler den rødme der opstår.
Vi slutter af med en aktiv fugtgivende serum og dagcreme med solfaktor.

Den kommende uge bliver huden lidt tør på grund af cellefornyelsen som din hud er igang med at genproducere. Du kan opleve huden skaller lidt, derfor anbefaler vi hjemmeprodukter af høj fugtgivende serum, dagcreme med solfaktor og fugtgivende natcreme. Det kan du købes i vores klinik.

KUR PAKKE: Køb 5 behandlinger og få den 6 GRATIS!

 

Skinpen mod hårtab

Hårrod som mister sin næring eller andre af andre hormonelle årsage kan lede til hårtab. Man vil opleve at håret ikke vokser ud igen, og visse områder bliver skaldet. Det kan være et stort problem for mange især mænd som lider det ret tidligt. Mange forsøger at hente hjælp enten med medinciner som kan give mange bevirkninger eller de betaler en formue til hår transplantation, hvor lægen tager eget hår på hoved og påsætter på de manglende områder.

Nu kan du glæde dig med en ny metode ved hjælp af Skinpen. Det består af små mikronåler som i dybden kan aktivere hårrodet igen. Udover Skinpen metoden bruger vi naturlige og aktive stoffer, der trænger ned i hårrodet og giver det næring, så de nye hår kan vokse.

Behandlinger kræver en 3 måneds process med 8 behandlinger efter vores egen anbefaling. Du vil se og opleve din nye ernæret hår. Den bedste og nyeste teknologi er til dig som lider af hårtab. Prisen varierer alt efter hvor stor en område skal behandles – derfor er prisen fra 1.999 kr. pr behandling.

Behandlingen kræver en konsultation (gratis), så vi sammen kan vudere din behov.

KUR PAKKE: Køb 7 behandlinger og få den 8 GRATIS!

Husk: Du er altid velkommen til at skrive til os. Vi har gratis konsultation til denne behandling!

Kontakt os for konsultation