Eyelash extensions i Vanløse nær Frederiksberg & København

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Vil du gerne have smukke og markante øjenvipper? Men er du træt af at bruge den tid, det kræver hver morgen? Hos Desire Skincare tilbyder vi eyelash extensions nær Frederiksberg og København med stor professionalisme og fokus på dine ønsker.

Vi er en hyggelig og indbydende klinik med en afslappet atmosfære, der altid sætter dig som kunde i centrum. Kom ind og lad dig forkæle med smukke eyelash extensions hos os på Sallingvej 7 i Vanløse!

Spar tid om morgenen med eyelash extensions – Frederiksberg & København

Med eyelash extensions slipper du for at lægge mascara om morgenen – simpelthen fordi dine vipper syner af mere. Du kan derfor sove lidt længere om morgenen, da din makeup-rutine med garanti bliver kortere – og som et ekstra plus sikrer vores eyelash extensions nær København og Frederiksberg, at dine vipper forbliver smukke og markante i op til tre uger.


3 metoder

Der findes 3 metoder af vipper extension, som er single, volume og hybrid.

Single lash er egnet til dig som har mange vipperhår men ønsker at forlænge vipperne samt det ser naturligt ud.

Volume lash er egnet til dig som ikke har mange vipperhår, men ønsker både forlængelse og tæthed.

Hybrid er en kombination af begge single og volume, som passer generelle til alle og dækker de fleste behov af hvad du ønsker.

Skræddersyede eyelash extensions nær Frederiksberg – Desire Skincare

Inden vi går i gang med selve påføringen, tager vi altid en snak omkring dine ønsker og behov, ligesom at vi også kommer med gode råd i forhold til længde og farve i forhold til dine eksisterende vipper – netop for at dine vipper kommer til at se naturlige ud og komplimentere dine øjne. Vi påsætter en vippe ad gangen; på den måde sikrer vi et naturligt look, hvor de kunstige her følger dine egne vippers konturer.

Husk: Har du nogle spørgsmål til behandlingen er du velkommen til at skrive til os på chatten eller kontakt os her


Behandlinger

 • Single Lash, nyt sæt 800,00 kr.
 • Single Lash, lille opfyldning *2-3 uger 400,00 kr.
 • Single Lash, stor opfyldning *4-5 uger 550,00 kr.
 • Volume, nyt sæt 1.100,00 kr.
 • Volume, lille opfyldning *2-3 uger 550,00 kr.
 • Volume, stor opfyldning *4-5 uger 700,00 kr.
 • Hybrid, nyt sæt 950,00 kr.
 • Hybrid, lille opfyldning *2-3 uger 475,00 kr.
 • Hybrid, lille opfyldning *4-5 uger 625,00 kr.
 • Aftagning af gamle extensions 249,00 kr.

Vi guider dig igennem

Først udvælges vi sammen de eyelash ekstention der passer til dine vipperne. Du guides igennem de forskellige typer af eyelash extensions og der tages udgangspunkt i dine naturlige øjenvippe – størrelse, form og hvad de kan bære.

Vi har stort udvalg af eyelash extention typer, kurver, tykkelser samt længder fra 7mm til 15mm.

Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch. Det er vigtigt at du holder dine øjne lukket, da behandlingen foregår lige så snart Eyelash Extensions påsættes.

Behandlingsteknik

Der er to teknikker når dine eyelash extentions skal sættes på. Dette gennemgås før behandlingen begynder.

 1. Klassisk teknik: En for en sættes en enkelt extension på hver af dine egne naturlige vipper. Påsætning tager ca. 2 timer.
 2. Volume teknik: Der påsættes to eller flere ultrafine extensions pr. naturlige vipper. De er ekstremt fjerlette og meget fleksible. På denne måde kan vi give dine vipper max volume og tæthed, uden at belaste dine naturlige vipper. Denne teknik er også ideel til mere skrøbelige og sparsomme vipper for at få en smukkere og tydligere look. Påsætning tager ca. 3 timer – alt efter hvor mange vipper du har.

Som udgangspunkt benyttes de mest holdbare og fleksible eyelash-lim tilgængeligt på markedet.

Det lim vi bruger kan vare op til 8 uger. Limene indeholder Cyanoacrylater tilsat gummikomponenter, så vores eyelash extensions forbliver fleksible og bløde når limen er hærdet. Vi bruger kun lim der er EU-godkendte og ISO 10993-5 certificeret. Så du kan føle dig helt tryg med vores produkter og behandling!

Efter behandlingen

I vores erfaring falder man ofte i søvn undervejs, da proceduren er meget behagelig. Men når man er vågen, kan man se frem til at åbne øjnene, og imødekomme dine nye øjenvipper resultat.

Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer at der bliver påsat Extensions på flest vipper muligt.

For at beholde de smukke vipper bedst muligt, anbefaler vi daglig afrensning med godkendt Lash-cleanser eller Shampoo, og en large opfyldning cirka hver 3. uge. Dog vil det altid være individuelt beslutningssag, om hvor lang tid der går, før man har brug en opfyldning. Hos nogle går der 2 uger før de har brug for en opfyldning. Hos andre kan der gå op til 4 uger.

Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt med vores extensions opløsningsgel. Dette skal gøres forsigtigt, da det kan ødelægge dine naturlige øjenvipper! Derfor anbefaler vi at man ikke selv fjerner sine eyelash extensions men opsøger hjælp hos en professionel.

GENERELLE SPØRGSMÅL

Eyelash extensions er syntetiske vipper, der påføres individuelt på dine naturlige vipper for at tilføje længde, fylde og definition. Ved hjælp af en speciel lim fastgøres hver eyelash extension forsigtigt til den enkelte naturlige vippe, hvilket skaber et naturligt udseende. Behandlingen skaber en illusion af fyldigere og mere dramatiske vipper.

Varigheden afhænger af dine naturlige vippevækstcyklus og din pleje af eyelash extensions. Generelt kan eyelash extensions vare i 4-6 uger, da dine naturlige vipper naturligt falder ud og erstattes af nye. For at opretholde dem anbefales det at undgå gnidning, trækning eller udsættelse for vand og damp i de første 24-48 timer. Du kan også blive rådgivet om at undgå oliebaserede produkter omkring øjnene, da dette kan påvirke limens holdbarhed.

Når eyelash extensions påføres korrekt og vedligeholdes ordentligt, bør de ikke skade dine naturlige vipper. Det er dog vigtigt at få behandlingen udført af en erfaren specialist for at sikre, at de påføres korrekt og ikke er for tunge eller skader dine naturlige vipper. Hvis du har særligt følsomme vipper eller en tendens til at tabe vipper, kan det være nødvendigt at booke en gratis hos en specialist hos Desire Skincare for at vurdere, om eyelash extensions er det rigtige valg for dig.Det anbefales normalt ikke at bruge mascara på dine eyelash extensions, da det kan forårsage ophobning af produktet og skade både extension-vipperne og limen. En af fordelene ved eyelash extensions er netop at opnå et fyldigt og mørkt udseende uden behov for mascara. Hvis du ønsker at tilføje mere definition, kan du muligvis bruge en forsigtig mængde mascara på dine naturlige vipper ved rodområdet, men undgå at anvende det på selve extension-vipperne.

Kontakt os allerede i dag

Kontaktformular