LashLift nær Nørrebro i Vanløse, København

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Er du på jagt efter en skønhedsbehandling, der kan give dine vipper et naturligt løft? Desire Skincare tilbyder LashLift tæt på Nørrebro i København. Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og bruger kun de bedste produkter for at sikre et fantastisk resultat.

Husk: Har du nogle spørgsmål til behandlingen er du velkommen til at skrive til os på chatten eller kontakt os her

Hvorfor vælge LashLift på Nørrebro?

Nørrebro er en bydel fuld af liv og kultur. Hvorfor ikke kombinere en dag i denne spændende del af byen med en LashLift-behandling hos Desire Skincare? Vi er nemme at komme til fra Nørrebro og tilbyder en behandling, der er perfekt, hvis du skal på ferie eller ønsker et mere dramatisk look til en festlig anledning.

Behandlingsproces

LashLift er en behandling, der bukker dine naturlige vipper opad, hvilket giver dem længde, volumen og løft. Behandlingen er skånsom og varer i op til 6-8 uger.

Efterbehandling

Efter din LashLift-behandling vil dine vipper se længere, mørkere og mere voluminøse ud. Vi anbefaler, at du undgår at bruge oliebaseret makeupfjerner, da det kan forkorte behandlingens holdbarhed.

Behandlinger

  • LashLift 399,00 kr.
  • Lashlift inkl. Farvning 479,00 kr.

GENERELLE SPØRGSMÅL

En Lash Lift-behandling er en metode til at løfte og krølle dine naturlige vipper for at give et mere åbent og fyldigt udseende. Under behandlingen anvendes en speciel formel og teknik til at løfte vipperne ved roden og skabe en varig krølleeffekt. Resultatet er synligt længere, mere definerede og smukt krøllede vipper.

Varigheden af resultatet afhænger af din naturlige vippevækstcyklus og pleje af dine vipper. Generelt varer en Lash Lift-behandling mellem 6-8 uger. Da dine naturlige vipper falder ud og erstattes af nye, vil den løftede krølle gradvist aftage. Regelmæssig pleje og vedligeholdelse kan dog forlænge resultatet.

 Lash Lift-behandlingen er designet til at være skånsom mod dine naturlige vipper. Det er også vigtigt at følge eventuelle efterbehandlingsinstruktioner og undgå brug af oliebaserede produkter omkring øjnene.Efter en Lash Lift-behandling er det normalt ikke nødvendigt at bruge mascara, da vipperne allerede vil være mere definerede og krøllede. Hvis du dog ønsker at tilføje mere volumen eller intensitet, kan du muligvis bruge en forsigtig mængde mascara på dine naturlige vipper. Det anbefales at undgå vandtæt mascara og at være forsigtig for ikke at påvirke den løftede krølle eller skade behandlingen.

Kontakt os allerede i dag

Kontaktformular