[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

Mesoterapi

De dybe eller fine rynker vi alle kender til, kan skyldes af mange årsager – fedttabt, rygning, uv-lyset, collagen nedsættelse, aldersbetinget, mimik osv.
Mesoterapi er en behandling hvor du har mulighed for at fylde de steder du ønsker ud, med de reneste hyaluronsyre i verden fra en af de kendte og bedste mærke, Mesoestetic.

Vi tilbyder også fyldning af læber.

Hos os kan du være rolig og er i trygge hænder fordi vi går op i kvalitet af produkterne som giver det bedste og længst holdbarheden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[vc_row 0=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Priser

Overvejer du en lille pakke eller den store, så skriv gerne på hvilket område du ønsker.

Meso – lille pakke 1.700,00 kr.
Meso –  på læber 1.700,00 kr.
Meso – stor pakke 2.700,00 kr.

Har du behov for et anderledes mængde er priserne følgende:

0,5 ml. 1.700,00 kr.
1 ml. 2.700,00 kr.
1,5 ml. 3.400,00 kr.
2 ml. 4.200,00 kr.

[dt_sc_button link=”url:desireskincare.dk/kontakt/||target:_blank” title=”Kontakt os” style=”filled” icon_type=”css_class” iconalign=”icon-right with-icon” icon_css_class=”fa fa-angle-right”] [dt_sc_button link=”url:eadministration.dk/kunde/kundelogin.asp?guid=499839C0-2E40-443A-ACD9-A084892864F9/||target:_blank” title=”Book tid” style=”filled” icon_type=”css_class” iconalign=”icon-right with-icon” icon_css_class=”fa fa-angle-right”]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][dt_sc_images_carousel 0=””][/vc_column][/vc_row]

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text]

Meso med hyaluaronsyre

I klinikken påfører vi bedøvelse på dine læber/fuger , som typisk tager en god del af smerten, medmindre behandling er meget overfaldisk, hvor der ikke er behov for injektioner af bedøvelse.

Der må ikke indtages alkohol eller andre rusmidler inden for 24 timer af behandlingen. Ignorering af dette kan påvirke helings-processen, give blødninger og gøre huden mere sensitiv, hvorfor behandlingen kan blive unødvendig smertefuld. Vær forsigtig omkring det behandlede område under helingsprocessen i forbindelse med mindre sår og skorpedannelse for at undgå ar-dannelse. Let kløe og irritation kan opstå, hvor vitamincreme med fordel kan anvendes. Undgå solbadning i 3-5 dage efter.

Holdbarhed og antal behandlinger

Da vi arbejder i levende væv, er optagelses-graden i kroppen individuel, fordi produktet optages væsentlig langsommere af kroppen,hvorfor du skal forvente 1- 2 behandlinger og op til 1 års vedvarende resultat, alt efter hvilke område vi behandler. Umiddelbart efter behandlingen ses det endelige resultat, men svulmeffekten i Hyaluronsyre vil intensivere resultatet indenfor de første par dage og efter 14 dage ses resultatet. For optimal holdbarhed, anbefaler vi en opfølgende behandling. Ønsker du 2 ml, anbefales der typisk, at du får opdelt behandlingen i 2 x 1ml for den ønskede effekt. Det sikrer, at udjævne evt. uens effekter, men også en forlænget effekt af behandlingen.

Meso – lille område

Lille pakke – du vælger selv om det er fx på panden, smilerynker, overlæber eller omkring øjne.

Meso – hyaluronsyre på læber

Prisen er fra 1700kr for 0,5 ml og vi anbefaler ofte 1ml så du bedre kan se en synligere resultat. Her får du bedøvelsescreme på som skal sidde ca 20 min på læber, det kan være en ubehagelig følelse og det er derfor vigtigt at man skal huske at trække vejret normal under behandling. Det er hurtigt overstået og du vil føle dine læber bliver hævet og for nogen kan det hæve mere i det kommende dage. Hyaluronsyre vil tage op til 14 dage før den har fundet sin plads og derfor kan der falmet op til 50% af produktet i huden hvor de resterende bliver fordelt jævn i læber så det er normal hvis du føler den kan blive lidt skæve i disse dage pga hævelse og vi anbefaler daglige massage på din læber.

Efter den første behandling anbefaler vi en lille opfyldning 0,5ml efter 14 dage for at længere holdbarheden af hyaluronsyre (holdbarheden ca 8-10mdr).

Meso – stor pakke

Mesoterapi den store pakke består af generelle at lave en ansigtsløft – der bliver udført blandt andet på kinden, omkring øjen, smilerynker, overlæbe, kæbelinjer.

Husk: Du er altid velkommen til at skrive til os. Vi har gratis konsultation til denne behandling!

[dt_sc_button link=”url:desireskincare.dk/kontakt/||target:_blank” title=”Kontakt os for konsultation” style=”filled” icon_type=”css_class” iconalign=”icon-right with-icon” icon_css_class=”fa fa-angle-right”]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]