Release Peeling

NYHED NYHED NYHED – kun 299kr og tilbudet gælder kun til d. 15 nov 2021 (normal pris 550kr)

Release Peeling er en behandling fra den anerkendte Susanne Melchiorsen. Susanne Melchiorsen er danskproduceret og blandt de reneste i verden, – en miljøbevidst serie med fokus på resultater!

Behandlingen til:

  • Mildning af rynker
  • Reducerer overfladehinden og døde hudceller
  • Mindskelse af store porer
  • Mindskelse af solskade pigmenter
  • Tør hud
  • Fjernelse af uønsket hårvækst. KUN de fine hår

Efter Release Peeling, vil din hud være glattere og se mere frisk og ensartet ud. Release Peeling reducerer effektivt hudens overfladehinde og mængden af døde hudceller, og huden har derfor brug for hvile. Vent 5 dage med at bruge AHA produkter og peeling i det behandlede område.

Huden vil især optage mere creme end den plejer, derfor anbefaler vi hjemmeprodukter efter din hudtype og andre faktorer som kan spille ind.

Behandlingsinterval til hud: 1 gang om ugen, alt efter hudens tilstand. For vedligeholdelse 1 gang om måned eller efter hudens behov.

Release Peeling som hårfjerning:

Denne fantastiske peeling bruges også til at fjerne de uønsket fine hår. Både i ansigtet og på kroppen. Release Peeling fungerer på den måde, at den opløser keratin, som er det stof, håret er opbygget af. Release Peeling arbejder både direkte på håret og nede i hårfolliklen. På den måde stimulerer den ikke væksten af flere eller tykkere hår. Det er forskelligt, hvornår håret vokser ud igen, så det er meget individuel fra person til person, og hvor mange behandlinger du skal have pga. alder, arvelige faktorer, hårets væksttype, hormonelle forstyrrelser med mere.

Behandlingensinterval til hår. Ved opstart skal du ha 2 behandlinger indenfor 7 dage, derefter ca hver 14 dag. Når hårene er, rykkes til hver 3 uge osv.

Produktet Hair reducer som hjemmebrug får håret til at vokse langsommere, på længere sigt vil hårene ikke komme tilbage. Produktet skal bruges morgen og aften i 14 dage efter behandlingen.