SEMI-Permanent Make-Up

Semi Permanent makeup er blevet meget populær i udlandet og nu er det også kommet her i Danmark. Du har hørt om det og du har måske også lagt mærket til at metoderne hedder det samme hos de fleste behandlere, som idag kaldes for micropigmentist, men vores behandling er anderledes. Med mere end 5 års erfaring kan vi tilbyde dig en behandling, der giver dig det mest naturlige look.

Holdbarheden er ca. 2-3 år alt efter hudtyper og metoden. Vi anbefaler altid den 1. opfylning som skal ske meller 4-6 uger efter den første behandling. Her har vi mulighed for at korrigere form, farven og metoden.

Den 2. opfyldning kan ske først yderligere efter 8 uger, men dog efter kundens behov for vedligeholdelse.

Hvorfor denne behandling kræver opfyldninger efterfølgende, det er fordi huden tager 4 uger for at heale og resultatet efter den første behandlingen kan variere fra kunden til kunden, hvor godt huden healer op med pigmenterne, derfor kan det stadig se uens ud. Healings proces er derfor den vigtigste proces af behandlingen, og her bliver du guide med infomationer, hvordan du derhjemme skal passe på de område du får lavet.

Overvejer du permanent make-up, anbefaler vi at du booker tid til en gratis konsultation.

Priser

Bryn

Desire microblading2.800,00 kr.
Microblading opfyldning750,00 Kr.
Ny kunde til opfyldning1.000,00 kr.
Desire Powder (skygge)2.800,00 kr.
Powder/Ombre opfyldning750,00 kr.
Ny kunde til opfyldning1.000,00 kr.
Microshading3.400,00 Kr.
Microshading opfyldning1.200,00 Kr.
Ny kunde til opfyldning hos Desire Skincare1500,00 Kr.

Eyeliner

Desire Eyeliner – Øverst1.000,00 kr.
Eyeliner øverst 1. opfyldning & fremadrettet (max 2år)500,00 Kr.
Desire Eyeliner – Nederst700,00 Kr.
Eyeliner nederst 1. opfyldning & fremadrettet (max 2år)350,00 Kr
Ny kunde til opfyldning (øverst/nederst)800/400,00 Kr.

Læber

Desire Læber Fuld2.000,00 kr.
Læber fuld 1. opfyldning & fremadrettet (max 2år)1.000,00 kr.
Desire Liner1.400,00 kr.
Læber fuld 1. opfyldning & fremadrettet (max 2år) 700,00 Kr.
Ny kunde til opfyldning (fuld/liner) 1.400/1.000,00 Kr.

Desire microblading

Microblading som også er kendt som hårstrå metoden. Her lægger man et lille snit på brynens form, som giver et naturlig look, som skal se ud som om det ligner dine egne hårstrå. Det er mest egnet til de modne kvinder som er begyndt at få de grålige hår og har mistet flere hår pga alderbetegnelse. Det er også egnet til dem som princip har masse hår men dog mangler de helt små områder som giver et helhed look. Microblading er ikke særligt egnet til dem som har kraftige og tykke hår og heller ikke til dem som har tendens til fedte hud.

Desire Powder/Ombre (skygge)

Powder metoden er en skyggelagning, hvor hele formen vil blive farvet. Det er mere markeret at se på men for de kunder som ofte tegner deres bryn mørkere og dem som har meget kraftigere hår kan anbefales denne metoden. Holdbarheden på denne metode holder længst og bedre end microblading.

Desire Microshading (En kombi af hårstrå & skygge)

Denne kombination af både hårstrå og skygge er til dem som ønsker både et mere markeret og naturligt look af øjenbryn. Der vælges at lægge hårstrå og skygge alt efter hvordan din egen bryn ser ud og hvor meget hår på bryn du har.

Denne metode er den mest anbefalet da det er semi permanent makeup, så skal man ikke være nervøs for farven famler med tiden.

Desire Eyeliner

Er du træt af at tegne lige og pæne eyeliner hver morgen så er det en rigtig god ide at få dem lavet permanent. Vi tegner en form på dine øjenlåg som passer til dig, så du ikke længere hver morgen skal bruge tid på det. Samtidig giver dig et look hvor du ikke ser ikke så træt ud og er klar til at komme ud af døren.

Her kan vi bade udføre den øverst eyeliner og den nederste eyeliner.

Desire Læber (Fuld læber eller læber Liner)

Har dine læber mistet sin naturlige farver eller har den mistet sin læberkant, så har vi mulighed for at genskabe dit behov igen. Farven på læben skal vi dog være enige og være realistisk hvad der vil være af muligheder alt efter hvad farven du har. Læberkant kan også udføres uden og lave en fuld læber behandling, hvor vi genskaber din læber form igen hvor dine læber kan komme til at se mere fyldigere ud.

Læber er en af de sværeste områder hvor pigmenter ikke altid vil sidde med det samme. Huden på vores læber er ultratynde og er et meget følsomt område på grund af vores nerver. Her sidder du med bedøvelsescreme på i ca. 20 minutter efter optegningen.

Denne behandling kan kræve op til 3-4 opfyldninger, da læben er et meget sart område og det mest udsatte område da vi blandt andet indtager mad og drikke varer.

Husk: Du er altid velkommen til at skrive til os. Vi har gratis konsultation til Diamond Brows behandlinger!