Shop EYELASH GROWTH SERUM + EYEBROW ENHANCING SERUM

EYELASH GROWTH SERUM + EYEBROW ENHANCING SERUM

882,00 kr.

Funktion
Lange vipper og fyldige øjenbryn
Bonus
Køb sammen – og spar
Størrelse
5 ml + 5 ml
Læg i kurv
Sikker betaling over SSL

EYELASH GROWTH SERUM + EYEBROW ENHANCING SERUM

Det perfekte pakketilbud til dig, der ønsker at give dine øjenvipper og -bryn pleje og forkælelse. Gaveæsken indeholder et vippeserum og et brynserum – som er 100% vegansk, og fri for parabener og parfume.


Eyelash Growth Serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i vores specielt-udviklede formel, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger* se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere.

I Eyelash Growth Serum 5ml er der produkt til ca. 5-6 måneder.

Eyebrow Enhancing Serum er til dig, som ønsker et bryn serum, der giver fyldigere og stærkere øjenbryn på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i vores specielt udviklede formel, giver du dine øjenbryn det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Ved at bruge Eyebrow Enhancing Serum én til to gange dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 8-16 uger se, at dine øjenbryn bliver fyldigere og stærkere. I denne bryn serum er der produkt til ca. 2-3 måneder ved brug 2 gange om dagen, som er den mængde vi anbefaler for den hurtigste effekt.

Vi anbefaler ikke brug af Eyebrow Enhancing Serum og Eyelash Growth Serum, hvis du er gravid. Ammende må gerne bruge vores serum.

50% rabat på hårfjerning med laser - Gør huden sommerklar

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling.Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.