Shop High Potency Cream

High Potency Cream

187,00 kr.

En eksfolierende og fugtgivende creme med en høj koncentration af AHA, der forbedrer hudens struktur og forebygger aldringstegn.
Læg i kurv
Sikker betaling over SSL

High Potency Cream er en fugtgivende og intensivt eksfolierende natcreme med AHA- og PHA-syre.

18% AHA-syre i form af glykolsyre virker eksfolierende og stimulerer hudens fornyelsesproces effektivt, hvilket bidrager til at få en forbedret struktur, en jævnere hudtone og mindre markante linjer og rynker. 2% PHA i form af laktobionisk syre stimulerer cellefornyelsen endnu mere, tilfører fugtighed og har en antioxidativ og barrierestyrkende effekt. High Potency Cream er udviklet til normal til robust hud, og det høje indhold af AHA gør cremen til det optimale step-up for den rutinerede AHA-bruger.

High Potency Cream er udformet til normal til robust hud og er velegnet til acnetilbøjelig hud, hud med poremasker, solskadet hud og til personer, der ønsker en mere jævn hudtone.

Kan anvendes op til hver nat, men en vis tilvænning må forventes. Start eksempelvis med behandling hver anden/tredje aften, alt efter hudens tolerance. Hvis der opleves irritation eller ubehag, skal brugen nedsættes.

Natcremen kan ved behov veksles med andre NEOSTRATA-cremer, så der tages maksimalt hensyn til den individuelle huds behov og tolerance. Pga. indholdet af AHA anbefales det at supplere med solfaktor (SPF) om dagen.

Aktive ingredienser E-vitamin, Glykolsyre (AHA), Laktobionisk syre (Bionic PHA)
Serie Resurface
Indhold 8% glykolsyre (AHA) – stimulerer cellefornyelsen og udjævner hudstrukturen og hudtonen.

2% PHA (laktobionisk syre) – eksfolierer mildt, tilfører fugtighed, styrker hudens naturlige spændstighed og har antioxidativ effekt.

E-vitamin – Er plejende og blødgørende og virker antioxiderende.

Ingredienser Aqua/Water/Eau, Glycolic Acid, Arginine, Ammonium Hydroxide, Propylene Glycol, Isostearic Acid, PEG-100 Stearate, Lactobionic Acid, Isododecane, Isohexadecane, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Methylglucamine, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Bisabolol, Myristic Acid, Xanthan Gum, Polyacrylate-1 Crosspolymer, Disodium EDTA, Sodium Sulfite, Sodium Bisulfite, BHT, Propylparaben, Methylparaben.
Hudtype Normal, Kombineret, Fedtet, Moden
Hudtilstand Linjer & rynker, Ujævn hudtone
Formulering Creme

50% rabat på hårfjerning med laser - Gør huden sommerklar

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling. Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.