Shop Potent Retinol Complex

Potent Retinol Complex

365,00 kr.

En avanceret serum, som øger hudens cellefornyelse, modvirker aldringstegn og hjælper til med at få ny glød.
Læg i kurv
Sikker betaling over SSL

Potent Retinol Complex er en avanceret og virksom serum, som øger hudens cellefornyelse, modvirker alderstegn og hjælper til med at få ny glød. Retinol virker på alderstegn og udjævner pigmentpletter, samtidig med at NeoGlukosamin øger forekomsten af hyaluronsyre, som findes naturligt i huden og hjælper til med at modvirke linjer og rynker. Den unikke kombination af NeoGlukosamin og retinol betyder, at der opnås en større effekt, end hvis retinol blev anvendt alene. Produktets effekt er derfor unik for NEOSTRATA. Niacinamid har yderligere pigmentudjævnende effekt, og centella asiatica virker plejende og genfugtende. Resultatet er en fastere hud med jævnere tekstur og hudtone. En vis tilvænning må forventes på baggrund af retinols virksomme egenskaber.

Påføres om aftenen på renset ansigt og hals, efterfulgt af en natcreme, som tager hensyn til hudtypen. Undgå området omkring øjnene. Koncentratet kan også påføres oven på en serum, hvis det ønskes, efterfulgt af en natcreme. Hvis der er tale om følsom hud, anbefales det, at brugen gradvist optrappes på en måde, som tager hensyn til hudens tolerance. Det er hensigtsmæssigt at starte med 1-2 aftener pr. uge. Optrapning sker under hensyntagen til hudens tolerance og behov. Ved eventuel irritation skal brugen reduceres. Om dagen anbefales brug af solfaktor. Produktet skal opbevares opretstående med pumpen nedad.

Kombinér med klinikbehandling – Potent Retinol Complex er velegnet til brug mellem peelingbehandlinger på klinik, men det anbefales dog at holde en pause i forbindelse med selve peelingbehandlingen.

Aktive ingredienser Hyaluronsyre, NeoGlukosamin, Niacinamid, Retinol
Serie Skin Active
Indhold 0,3% stabiliseret retinol – Retinol øger cellefornyelsen, minimerer rynker og udjævner hudtonen.

2% NeoGlukosamin – forekommer naturligt i huden som en byggesten til hyaluronsyre. Genopbygger og styrker hudens underliggende støttestruktur, hvilket giver en fastere og mere fyldig hud. NeoGlukosamin eksfolierer desuden mildt og minimerer ujævn pigmentering. Arbejder sammen med retinol om at opnå en yderligere opstrammende og volumentilførende effekt.

4% niacinamid – udjævner hudtonen og har en generelt hudforbedrende effekt.

Centella asiatica (tigergræs) – planteekstrakt med antioxiderende beskyttelse, som samtidig plejer og bidrager til at minimere irritation.

Hyaluronsyre – en effektiv humektant, som binder fugt i det øverste hudlag.

Ingredienser Aqua/Water/Eau, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Glycerin, Caprylyl Methicone, PPG-15 Stearyl Ether, Niacinamide, Stearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Acetyl Glucosamine, Butylene Glycol, Ceteareth-20, Isohexadecane, Cellulose, Retinol, Centella Asiatica Leaf Extract, Citric Acid, Ascorbic Acid, Sodium Hyaluronate, Bisabolol, C13-14 Isoparaffin, Glyceryl Dilaurate, Laureth-7, Polysorbate 20, Caprylyl Glycol, Steareth-10, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Polyacrylamide, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.
Hudtype Passer alle, Normal, Kombineret, Fedtet, Moden
Hudtilstand Linjer & rynker, Ujævn hudtone, Mat hud, Akne
Formulering Serum

50% rabat på hårfjerning med laser - Gør huden sommerklar

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling. Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.