Anmeldelser af Desire Skincare

Læs mere her

Vi værdsætter vores kunders feedback

Hos Desire Skincare tror vi på, at hver eneste kunde fortjener en skræddersyet og fantastisk oplevelse. Vi er dedikerede til at yde en personlig pleje og service af højeste kvalitet, for vi ved, at detaljerne er afgørende, når det kommer til din skønhed og velvære.

Vores mission er at sikre, at du forlader vores klinik med en følelse af fornyelse og selvtillid, uanset hvilken behandling du vælger. Vi lytter nøje til dine ønsker og behov, og vi vil gøre vores ypperste for at overgå dine forventninger ved hver eneste besøg.

De anmeldelser, vi er så taknemmelige for at modtage, er vidnesbyrd om den passion og det engagement, vi lægger i vores arbejde. De er også en vigtig påmindelse om det løfte, vi har givet – at tilbyde enestående service, der afspejler vores kunders unikke skønhedsrejser.

Tak til hver og en af jer, der har taget sig tid til at dele jeres oplevelser. Jeres ord inspirerer os dagligt og hjælper os med at vokse og udvikle os. Vi er dybt taknemmelige for jeres tillid og de historier, I har valgt at dele.

Hvad siger vores kunder om os?

Helle Petersen
Helle Petersen
Høj faglighed og god service
Read More
Super dejlig ansigtsbehandling i rare omgivelser. Her er der tale em en behandler, der ved hvad hun taler om og som både skaber fine resultater og rigtig dejlig stemning af forkælelse.
Lone
Lone
Overvejer du at få lavet Permanent Make-Up?
Read More
Jeg kan varmt anbefale Joanna, Desire Skincare, hvis du f.eks ønsker at få lavet bryn med Permanent Make-Up. Det er noget af et kunstværk, som Joanna virkelig mestre. Jeg har følt mig tryg helt fra starten. Først havde vi et møde, hvor Joanna fortalte mig om hvad permanent make-up er. Derefter aftale vi en dato til første og anden behandling. Resultatet er helt fantastisk og overstiger mine forventninger. Det ser så naturligt ud. Jeg er meget tilfreds. Joanna er virkelig kundeorienteret og jeg har fået meget mere end forventet. Hun er tillidsfuld, venlig, ærlig og meget professionel. Hvis jeg skal have behandling indenfor kosmotologi, styling, skønhed, personlig pleje eller hudpleje, vil jeg vælge Joanna. Jeg vil til hver en tid anbefale hende.
Carina
Carina
Det flotte resultat
Read More
Det flotte resultat, udført af Johanna. Årlig opfyldning af bryn. De fineste bryn, tilpasset mine ønsker og selvfølgelig mit ansigt.
Asraa Susu Hussein
Asraa Susu Hussein
Klinikken er virkelig fremragende
Read More
Klinikken er virkelig fremragende, og Joana er både ekstremt venlig, sød og yderst professionel i sit arbejde. Jeg valgte at få lavet øjenbrynstatovering, og jeg er virkelig glad for resultatet. Hun giver sig god tid til at lytte til ens ønsker, så man får nøjagtig hvad man har i tankerne. Jeg kan varmt anbefale herfra. Ser frem til næste besøg til en opfyldning 🙂
Sandra
Sandra
Meget behagelig oplevelse
Read More
Der er en virkelig behagelig atmosfære i klinikken, og man føler sig velkommen og godt taget imod. Joana er super professionel, og rolig, og man føler sig i rigtige gode hænder. Hun deler sin viden og kommer med gode råd. Det var mit første besøg i klinikken, men helt sikkert ikke mit sidste. Varme anbefalinger herfra 🙂
Melina Jakobsen
Melina Jakobsen
Smuk og dejlig oplevelse hos Joanna
Read More
Joanna er så dygtig og virkelig behagelig at være hos, hun giver råd og vejledning hvis man ønsker. Klinikken er smuk med en dejlig atmosfære, ren og fin og hvor man slapper af. De bedste kvalitetsvipper jeg har fået lavet. Jeg er så glad for at komme hos Joanna, virkelig skøn oplevelse hver gang.
Julie
Julie
Varm anbefaling!
Read More
Jeg får altid lavet lash lift m. farve hos Desire Skincare og det har været et perfekt resultat hvergang! Endvidere er klinikkens ejer Joanna utrolig dygtig, sød og et meget behageligt selskab! Man føler sig meget velkommen. Jeg kan varmt anbefale klinikken!
Mira
Mira
WAOW😍 Har fået lavet lash lift af…
Read More
WAOW😍 Har fået lavet lash lift af Sara! Kæmpe anbefaling! Har prøvet det før andre steder, men da mine vipper virkelig er gardiner for mine øjnene er jeg aldrig blevet helt tilfreds med resultatet. Alligevel, for første gang, har Sara tryllet dem SÅ SMUKKE🙏🏼 Er så glad❤️
Previous
Next

Vi værdsætter hver og en af de tilbagemeldinger, vi modtager fra vores kunder, og vi er stolte over at kunne dele dem med dig. På Trustpilot kan du dykke ned i de personlige oplevelser, som kunder har haft i vores klinik. Deres historier belyser vores engagement i at levere en service, der ikke bare opfylder, men overgår forventninger.

Læs vores anmeldelser på Trustpilot og få et indblik i den dedikation og ekspertise, som præger hvert skridt i vores kunders skønhedsrejse.

Anmeldelse af Henna Brows

Anmeldelse af Lashlift

Kontakt os i dag

Er du klar til at opleve ekstraordinære pleje og ekspertise hos Desire Skincare? Hvis du har spørgsmål, ønsker mere information, eller er klar til at tage det første skridt på din rejse mod skønhed og velvære, er vi her for at hjælpe. Du er altid velkommen til at ringe til os på 22 66 66 56, hvor vores venlige personale står klar til at assistere dig.

Brug for hjælp?

Ønsker du at vide mere om behandlingen, kan du kontakte os her.

50% rabat på hårfjerning med laser - Gør huden sommerklar

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling. Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.