Retning og farvning af bryn og vipper nær Nørrebro i København

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Er du på udkig efter en professionel behandling for dine bryn og vipper tæt på Nørrebro? Desire Skincare i København tilbyder en række behandlinger for bryn og vipper, der kan opfylde dine behov. Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og bruger produkter, der er både effektive og sikre for din hud.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder farvning af bryn og vipper, retning med pincet og tråd, samt restaurering af bryn og vipper med kunstige hår. Vores behandlinger er designet til at give dine bryn og vipper en smuk og defineret form, der passer til dit ansigt.

Hvorfor vælge os på Nørrebro?

Nørrebro er kendt for sin kulturelle mangfoldighed og pulserende atmosfære. Kombiner en dag i denne fantastiske bydel med en skønhedsbehandling hos Desire Skincare. Vi er let tilgængelige fra Nørrebro og tilbyder gratis konsultationer for at vurdere dine behov.

Behandlingsproces

  • Farvning: Vi bruger en semi-permanent hårfarve specielt udviklet til bryn og vipper.
  • Retning: Udføres med pincet og tråd for præcise resultater.
  • Restaurering: Perfekt for vigtige arrangementer eller fotosessioner.

Efterbehandling

Efter behandlingen vil dine bryn og vipper se mere definerede og fyldige ud. Vi anbefaler regelmæssig vedligeholdelse for at opretholde det smukke resultat.

Behandlinger

  • Retning af bryn 129,00 kr.
  • Retning og farvning af bryn 179,00 kr.
  • Farvning af vipper 99,00 Kr.
  • Retning og farvning af bryn og vipper 249,00 kr.

Farvning af Bryn og Vipper

Farvning af bryn og vipper op til 3 lag mørkere eller lysere, alt efter dit behov. Dette giver en farve på øjenbrynene på en måde så du undgår farve på din hud.

Retning af Bryn og Vipper

Vi bruger pincet og tråd til at rette på dine bryn og vipper. Foretrækker du selv, at rette på dine bryn og vipper, kan vi hjælpe med en personlig øjenbrynsmodellering, ved brug af øjenbrynspenne til markering og optegning.

Restaurering af bryn og vipper

Vi hjælper dig med at tilføje kunstige hår i problemområdet ved dine øjenbryn.

Dette er et kortsigtet effekt men en perfekt løsning til vigtige arrangementer eller fotosessioner.

Øjenbryn lamination: Behandling for urolige og grove øjenbryn, der gør det muligt at blødgøre og forbedre hårets kvalitet.

Hvad er toning/farvning af bryn og vipper?

Toning af bryn og vipper gøres ved brug af en semi-permanent hårfarve specielt udviklet til brynene og vippene. Det bruges ofte til at mørklægge øjenvipper og øjenbryn, dække grå hår, matche bryn og vipper til hårfarve, og giver ansigtet en smuk fremtoning uden makeup.

Produktet til farvning bryn og vipper er ikke det samme som almindelig hårfarve, hvilket mange virkelig gør! Og det skader hudens naturlige pigmenter. Faktisk har hårfarvestoffer klare advarsler om, at det ikke er sikkert at bruge det på ansigtet eller andre steder på huden. Toningproduktet til bryn og vipper er et semi-permanent farvestof (normalt et vegetabilsk og allergivenlig farvestof), der varer mellem tre og fire uger. De fleste brow og lash farvestoffer kommer i en tyk tubeform, der reducerer sandsynligheden for, at produktet løber på huden eller risikere at ramme dine øjne.

Hvordan farves brynene og vipperne?

Først vaselin eller en beskyttende creme bruges omkring øjnene og browserne for at give en beskyttende belægning til huden. Små øjenpuder placeres under hvert lukket øje.

Ved anvendelse af en bomuldsting eller børste med fine børster, påføres farvestoffet på øjenbrynene og / eller øjenvipper og efterlades der i ca. 15 minutter. Det overskydende farvestof tørres væk med vand og et mildt rensemiddel.

Hvad er fordelene ved toning af øjenbryn og øjenvipper?

Farvning af bryn og vipper fra et professionelt hudpleje klinik giver en hurtig, billig og smertefri procedure med langvarige resultater. Toning processen definerer sparsomme bryn og vipper og eliminerer behovet for bryn-blyanter og mascara. Det giver også muligheden for et bedre match til din hårfarve og mange bruger det til at dække op grå hår.

Husk: Har du nogle spørgsmål til behandlingen er du velkommen til at skrive til os på chatten eller kontakt os her

GENERELLE SPØRGSMÅL

Vores proces for farvning af bryn og vipper indebærer nøje udvalg af farve, baseret på din hudtone og hårfarve, for at give den mest naturlige og flatterende effekt. Behandlingen omfatter påføring af farve på både bryn og vipper for at opnå en dybere og mere intens farve. Dette kan bidrage til at fremhæve dine øjne og give et mere defineret og fyldigt udseende.

 

Varigheden af farvningen kan variere afhængigt af din individuelle hårvækstcyklus, men generelt vil farven på bryn og vipper vare mellem 4-6 uger. Undgåelse af direkte sollys og klorvand kan hjælpe med at forlænge holdbarheden af farven.

Farvning af bryn og vipper er generelt egnet til de fleste mennesker, uanset hud- og hårtype. Dog anbefales det altid at booke en gratis konsultation for at vurdere dine individuelle behov og diskutere eventuelle allergier eller specifikke bekymringer, du måtte have. Vi er altid klar til at skræddersy vores behandlinger og farvevalg til dine specifikke behov.

 

Efter farvning af bryn og vipper anbefales det at undgå vand, damp og oliebaserede produkter i de første 24-48 timer for at optimere farvens holdbarhed. Du bør også undgå at gnide eller røre ved brynene og vipperne for meget, da det kan forstyrre farvens holdbarhed. Yderligere anbefales det at undgå eksponering for direkte sollys eller klorvand. Vi vil give dig specifikke efterbehandlingsinstruktioner og plejetips baseret på din specifikke behandling.

Kontakt os allerede i dag

Kontaktformular