Exuviance Behandling i København - Skræddersyet hudpleje til dig

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Der ligger mere end 40 års forskning og klinisk erfaring bag udviklingen af de avancerede hudplejeprodukter fra Exuviance. Også i dag er Exuviance-forskningen helt på forkant med udviklingen. Exuviance er særlig stolt over sin kliniske historie og dominerende position i den professionelle hudplejebranche.

Information

Produkterne i Exuviance Skin Care System er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers lukker porerne til og giver huden et mat, tørt og afskallende udseende, af nye celler, som giver huden en sundere udstråling. Resultatet er en hud med et smukkere, yngre og sundere udseende.

Husk: Har du nogle spørgsmål til behandlingen er du velkommen til at skrive til os på chatten eller kontakt os her

Behandlinger

  • Exuviance Frugtsyre med 15min dybderens 499 kr.
  • Exuviance luksus med 15min dybderens og 15min massage 649,00 kr.
  • Exuviance retinol ( antiaging med A+C vitamin) Anbefales som kur behandling for bedre resultat 1499,00 kr.

Anti-aging eller akne

For de fine linjer ved mundvigen, øjenpartiet og panden bruger vi Antioxidant booster kombi med 20% frugtsyre. Mod akne bruger vi clarifying booster kombi med 20% eller 30% frugtsyre. Når frugtsyre har siddet ca 4-8 min neutraliseres huden med speciel væske, så huden ikke bliver irriteret i dybden og kan få udslag. Afslutter med speciel masken efter behov, serum og dagcreme med solfaktor.
Anbefaler kur behandling med 7-10 dages mellemrum for at få en meget mere effektive resultat. Derefter vedligeholdelse 1 gang om måned med produkterne som hjemmeprodukter.

Decolte/Brystpartiet og Rygbehandling

Vi starter med diamantslibning som fjerner det tørre og døde hudceller, og derefter Med Clarifying booster med 20% eller 30% frugtsyre og slut af med en speciel maske og serum og dagcreme med solfaktor.

Dybderens Exuviance

Med Clarifying peel booster kombi med 20% eller 30% frugtsyre og derefter 15 min dybderens og slut af med en speciel maske efter behov. Slutter behandling med fugtgivende serum og dagcreme med solfaktor.

Exuviance Luksus

Exuviance Luksus er en behandling hvor du har brug for at blive forkæle både med frugtsyre 20% eller 30%, 10 min. dybderens, 15 min ansigt massage, afslutter med en speciel maske efter behov og dagcreme med solfakto

Fodbehandling Exuviance

Frugtsyre er også godt for fødder ligesom med vores hænder. Ofte glemmer vi vores fødder og fordi vi går og støtte på vores fødder begynder huden at blive mere tør og ru.
Her renser vi fødder med rensende produkter og peeler huden med exuviance triple dermabrasion som er en meget fugtgivende og eksfolierende scrub som indeholder fine enzymer af krystaller som smelter i huden som smør. Herefter skal dine fødder forkæles med massage med en speciel massagecreme, kølende masken og slutter med serum og creme som giver dine fødder masse af fugt.

Håndbehandling Exuviance

Frugtsyre er super godt for hænder hvis man ofter lider af meget tørre hud pga arbejdet. Vi bruger meget vores hænder i daglige og har derfor brug for mere plejende end hvad du tror.

Her renser vi hænder af og peeler huden med exuviance triple dermabrasion som er en meget fugtgivende og eksfolierende scrub som indeholder fine enzymer af krystaller som smelter i huden som smør. Herefter skal dine hænder forkæles med håndmassage med en speciel massagecreme og serum og giver dine hænder masse af fugt og slutter af med dagcreme.

Rygbehandling halv og hel ryg

FVi starter med at bruge diamantslibning som fjerner de tørre og døde hudceller og derefter anvender vi clarifying booster med 20% eller 30% frugtsyre og slut af med en speciel maske, serum og dagcreme.

Husk: Du er altid velkommen til at skrive til os. Vi har gratis konsultation til de fleste behandlinger!

GENERELLE SPØRGSMÅL

 Exuviance er en hudplejeserie, der tilbyder forskellige behandlinger til at forbedre hudens tilstand og udseende. På Desire Skincare kan du forvente Exuviance-behandlinger, der fokuserer på at reducere rynker, forbedre hudens tekstur og udjævne hudtonen. Disse behandlinger kan omfatte peeling, fugtgivende masker og brugen af avancerede hudplejeprodukter.

 Exuviance-behandlinger er formuleret til at være effektive og skånsomme for de fleste hudtyper, herunder normal, tør, fedtet og kombineret hud. Dog er det altid bedst at bestille en gratis konsultation hvor vi anbefaler den bedste behandling til dine specifikke behov.Varigheden af en Exuviance-behandling kan variere afhængigt af den specifikke behandling og dine individuelle behov. Generelt tager behandlingerne typisk mellem 30 minutter og en time. Når det kommer til eftervirkninger, kan du opleve mild rødme eller følsomhed i det behandlede område, men disse reaktioner er normalt milde og midlertidige.

 For at opretholde og forbedre resultaterne fra din Exuviance-behandling anbefales det at anvende de anbefalede Exuviance-hudplejeprodukter som en del af din daglige hudplejerutine. Dette kan omfatte rensemidler, tonere, serum og cremer, der er designet til at forbedre og bevare hudens sundhed og udseende. Vi giver dig råd om de bedste produkter til at passe på din hud derhjemme.

Kontakt os allerede i dag

Kontaktformular