Eyelash extensions nær Nørrebro i Vanløse, København

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Er du træt af at bruge tid på mascara hver morgen? Hos Desire Skincare tilbyder vi professionelle eyelash extensions tæt på Nørrebro i København. Vi fokuserer på dine individuelle ønsker og behov, så du kan vågne op med smukke, markante vipper hver dag.

Hvorfor vælge os på Nørrebro?

Nørrebro er en pulserende bydel med en unik atmosfære. Hvorfor ikke kombinere en dag i denne fantastiske del af byen med en skønhedsbehandling hos Desire Skincare? Vi er let tilgængelige fra Nørrebro og tilbyder en række forskellige metoder for eyelash extensions, herunder single lash, volume lash og hybrid lash.

 

Behandlingsmetoder

Der findes 3 metoder af vipper extension, som er single, volume og hybrid.

 • Single Lash: Ideel til dig med mange naturlige vipper, der ønsker en naturlig forlængelse.
 • Volume Lash: Perfekt til dig med færre naturlige vipper, der ønsker både forlængelse og tæthed.
 • Hybrid Lash: En kombination af single og volume, der passer til de fleste behov.

Efterbehandling

For at opretholde dine smukke vipper anbefaler vi en opfyldning hver 2-4 uger. Vi bruger kun EU-godkendte og ISO 10993-5 certificerede lim, så du kan føle dig tryg under og efter behandlingen.

Husk: Har du nogle spørgsmål til behandlingen er du velkommen til at skrive til os på chatten eller kontakt os her

 

Behandlinger

 • Single Lash, nyt sæt 800,00 kr.
 • Single Lash, lille opfyldning *2-3 uger 400,00 kr.
 • Single Lash, stor opfyldning *4-5 uger 550,00 kr.
 • Volume, nyt sæt 1.100,00 kr.
 • Volume, lille opfyldning *2-3 uger 550,00 kr.
 • Volume, stor opfyldning *4-5 uger 700,00 kr.
 • Hybrid, nyt sæt 950,00 kr.
 • Hybrid, lille opfyldning *2-3 uger 475,00 kr.
 • Hybrid, lille opfyldning *4-5 uger 625,00 kr.
 • Aftagning af gamle extensions 249,00 kr.

Vi guider dig igennem

Først udvælges vi sammen de eyelash ekstention der passer til dine vipperne. Du guides igennem de forskellige typer af eyelash extensions og der tages udgangspunkt i dine naturlige øjenvippe – størrelse, form og hvad de kan bære.

Vi har stort udvalg af eyelash extention typer, kurver, tykkelser samt længder fra 7mm til 15mm.

Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch. Det er vigtigt at du holder dine øjne lukket, da behandlingen foregår lige så snart Eyelash Extensions påsættes.

Behandlingsteknik

Der er to teknikker når dine eyelash extentions skal sættes på. Dette gennemgås før behandlingen begynder.

 1. Klassisk teknik: En for en sættes en enkelt extension på hver af dine egne naturlige vipper. Påsætning tager ca. 2 timer.
 2. Volume teknik: Der påsættes to eller flere ultrafine extensions pr. naturlige vipper. De er ekstremt fjerlette og meget fleksible. På denne måde kan vi give dine vipper max volume og tæthed, uden at belaste dine naturlige vipper. Denne teknik er også ideel til mere skrøbelige og sparsomme vipper for at få en smukkere og tydligere look. Påsætning tager ca. 3 timer – alt efter hvor mange vipper du har.

Som udgangspunkt benyttes de mest holdbare og fleksible eyelash-lim tilgængeligt på markedet.

Det lim vi bruger kan vare op til 8 uger. Limene indeholder Cyanoacrylater tilsat gummikomponenter, så vores eyelash extensions forbliver fleksible og bløde når limen er hærdet. Vi bruger kun lim der er EU-godkendte og ISO 10993-5 certificeret. Så du kan føle dig helt tryg med vores produkter og behandling!

Efter behandlingen

I vores erfaring falder man ofte i søvn undervejs, da proceduren er meget behagelig. Men når man er vågen, kan man se frem til at åbne øjnene, og imødekomme dine nye øjenvipper resultat.

Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer at der bliver påsat Extensions på flest vipper muligt.

For at beholde de smukke vipper bedst muligt, anbefaler vi daglig afrensning med godkendt Lash-cleanser eller Shampoo, og en large opfyldning cirka hver 3. uge. Dog vil det altid være individuelt beslutningssag, om hvor lang tid der går, før man har brug en opfyldning. Hos nogle går der 2 uger før de har brug for en opfyldning. Hos andre kan der gå op til 4 uger.

Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt med vores extensions opløsningsgel. Dette skal gøres forsigtigt, da det kan ødelægge dine naturlige øjenvipper! Derfor anbefaler vi at man ikke selv fjerner sine eyelash extensions men opsøger hjælp hos en professionel.

GENERELLE SPØRGSMÅL

Eyelash extensions er syntetiske vipper, der påføres individuelt på dine naturlige vipper for at tilføje længde, fylde og definition. Ved hjælp af en speciel lim fastgøres hver eyelash extension forsigtigt til den enkelte naturlige vippe, hvilket skaber et naturligt udseende. Behandlingen skaber en illusion af fyldigere og mere dramatiske vipper.

Varigheden afhænger af dine naturlige vippevækstcyklus og din pleje af eyelash extensions. Generelt kan eyelash extensions vare i 4-6 uger, da dine naturlige vipper naturligt falder ud og erstattes af nye. For at opretholde dem anbefales det at undgå gnidning, trækning eller udsættelse for vand og damp i de første 24-48 timer. Du kan også blive rådgivet om at undgå oliebaserede produkter omkring øjnene, da dette kan påvirke limens holdbarhed.

Når eyelash extensions påføres korrekt og vedligeholdes ordentligt, bør de ikke skade dine naturlige vipper. Det er dog vigtigt at få behandlingen udført af en erfaren specialist for at sikre, at de påføres korrekt og ikke er for tunge eller skader dine naturlige vipper. Hvis du har særligt følsomme vipper eller en tendens til at tabe vipper, kan det være nødvendigt at booke en gratis hos en specialist hos Desire Skincare for at vurdere, om eyelash extensions er det rigtige valg for dig.Det anbefales normalt ikke at bruge mascara på dine eyelash extensions, da det kan forårsage ophobning af produktet og skade både extension-vipperne og limen. En af fordelene ved eyelash extensions er netop at opnå et fyldigt og mørkt udseende uden behov for mascara. Hvis du ønsker at tilføje mere definition, kan du muligvis bruge en forsigtig mængde mascara på dine naturlige vipper ved rodområdet, men undgå at anvende det på selve extension-vipperne.

Kontakt os allerede i dag

Kontaktformular