Permanent Make-Up nær Søborg, København

Opdag den ultimative skønhedsløsning hos Desire Skincare i Vanløse, tæt på Søborg. Vores Permanent Make-Up behandlinger er designet til at forstærke din naturlige skønhed med langvarige resultater.

Hvad Er Permanent Make-Up?

Permanent Make-Up, også kendt som mikropigmentering, er en teknik, hvor naturlige pigmenter indføres i hudens øverste lag. Denne metode er ideel til at definere øjenbryn, øjenlåg og læbekonturer, hvilket giver et naturligt og velplejet look hver dag.

Gratis Konsultation

Overvejer du Permanent Make-Up? Book en gratis konsultation hos os i Vanløse for at diskutere dine ønsker og muligheder.

Kontakt og Booking

Er du klar til at forvandle dit udseende med Permanent Make-Up? Kontakt Desire Skincare i Vanløse for at booke din tid. Ring til os på 22 66 66 56 eller book din behandling her.

Priser

Bryn:

BehandlingsområdePris
Desire microblading (hårstrå)2.800,00 kr
Desire bryn opfyldning750,00 kr
Desire Powder (skygge)2.800,00 kr
Desire Microblading+Powder3.400,00 kr

Eyeliner:

BehandlingsområdePris
Desire Eyeliner, øverst1.500,00 kr
Desire eyeliner nederst1.000,00 kr
Desire Shadow Eyeliner2.000,00 kr
Desire Shadow eyeliner opfyldning1.200,00 kr
Desire Eyeliner Øverst opfyldning800,00 kr
Desire eyeliner nederst opfyldning500,00 kr

Læber:

BehandlingsområdePris
Desire Læber Liner1.400,00 kr
Desire Læber fuld2.000,00 kr
Desire Læber fuld Opfyldning1.000,00 kr

Yderligere:

BehandlingsområdePris
Permanent makeup Konsultation0,00 kr

Desire microblading

Microblading som også er kendt som hårstrå metoden. Her lægger man et lille snit på brynens form, som giver et naturlig look, som skal se ud som om det ligner dine egne hårstrå. Det er mest egnet til de modne kvinder som er begyndt at få de grålige hår og har mistet flere hår pga alderbetegnelse. Det er også egnet til dem som princip har masse hår men dog mangler de helt små områder som giver et helhed look. Microblading er ikke særligt egnet til dem som har kraftige og tykke hår og heller ikke til dem som har tendens til fedte hud.

Desire Powder/Ombre (skygge)

Powder metoden er en skyggelagning, hvor hele formen vil blive farvet. Det er mere markeret at se på men for de kunder som ofte tegner deres bryn mørkere og dem som har meget kraftigere hår kan anbefales denne metoden. Holdbarheden på denne metode holder længst og bedre end microblading.

Desire Microshading (En kombi af hårstrå & skygge)

Denne kombination af både hårstrå og skygge er til dem som ønsker både et mere markeret og naturligt look af øjenbryn. Der vælges at lægge hårstrå og skygge alt efter hvordan din egen bryn ser ud og hvor meget hår på bryn du har.

Denne metode er den mest anbefalet da det er semi permanent makeup, så skal man ikke være nervøs for farven famler med tiden.

Desire Eyeliner

Er du træt af at tegne lige og pæne eyeliner hver morgen så er det en rigtig god ide at få dem lavet permanent. Vi tegner en form på dine øjenlåg som passer til dig, så du ikke længere hver morgen skal bruge tid på det. Samtidig giver dig et look hvor du ikke ser ikke så træt ud og er klar til at komme ud af døren.

Her kan vi bade udføre den øverst eyeliner og den nederste eyeliner.

Desire Læber (Fuld læber eller læber Liner)

Har dine læber mistet sin naturlige farver eller har den mistet sin læberkant, så har vi mulighed for at genskabe dit behov igen. Farven på læben skal vi dog være enige og være realistisk hvad der vil være af muligheder alt efter hvad farven du har. Læberkant kan også udføres uden og lave en fuld læber behandling, hvor vi genskaber din læber form igen hvor dine læber kan komme til at se mere fyldigere ud.

Læber er en af de sværeste områder hvor pigmenter ikke altid vil sidde med det samme. Huden på vores læber er ultratynde og er et meget følsomt område på grund af vores nerver. Her sidder du med bedøvelsescreme på i ca. 20 minutter efter optegningen.

Denne behandling kan kræve op til 3-4 opfyldninger, da læben er et meget sart område og det mest udsatte område da vi blandt andet indtager mad og drikke varer.