Release Peeling nær Frederiksberg, København

Er du på udkig efter en behandling, der kan give din hud en frisk og glattere overflade? Desire Skincare i Vanløse, kun en kort køretur fra Frederiksberg, tilbyder Release Peeling, en danskproduceret og miljøbevidst behandling med fokus på resultater.

Hvad Er Release Peeling?

Release Peeling er en behandling fra den anerkendte Susanne Melchiorsen. Denne behandling er designet til at reducere overfladehinden og døde hudceller, mindske store porer, solskade pigmenter og mildne rynker. Efter behandlingen vil din hud se mere frisk og ensartet ud.

Fordelene ved at Vælge Desire Skincare nær Frederiksberg

 • Nærhed: Vi er beliggende i Vanløse, kun en kort køretur fra Frederiksberg, hvilket gør det nemt og bekvemt for dig.
 • Miljøbevidst: Release Peeling er danskproduceret og blandt de reneste i verden, hvilket gør det til en miljøbevidst valg.
 • Tilpassede Behandlinger: Vi anbefaler hjemmeprodukter efter din hudtype og andre faktorer, der kan spille ind på din huds tilstand.

Behandlingspriser

 • Release Peeling: 550 kr.
 • Release Peeling som hårfjerning: Pris varierer

Book Din Tid i Dag!

Hvis du bor i eller nær Frederiksberg og ønsker en frisk og glattere hud, så vent ikke længere. Book din tid hos Desire Skincare i dag og oplev fordelene ved Release Peeling!

Behandlingen til:

 • Mildning af rynker
 • Reducerer overfladehinden og døde hudceller
 • Mindskelse af store porer
 • Mindskelse af solskade pigmenter
 • Tør hud
 • Fjernelse af uønsket hårvækst. KUN de fine hår

Efter Release Peeling, vil din hud være glattere og se mere frisk og ensartet ud. Release Peeling reducerer effektivt hudens overfladehinde og mængden af døde hudceller, og huden har derfor brug for hvile. Vent 5 dage med at bruge AHA produkter og peeling i det behandlede område.

Huden vil især optage mere creme end den plejer, derfor anbefaler vi hjemmeprodukter efter din hudtype og andre faktorer som kan spille ind.

Behandlingsinterval til hud: 1 gang om ugen, alt efter hudens tilstand. For vedligeholdelse 1 gang om måned eller efter hudens behov.

Priser

BehandlingPris
Release Peeling550 kr.

Release Peeling som hårfjerning:

Denne fantastiske peeling bruges også til at fjerne de uønsket fine hår. Både i ansigtet og på kroppen. Release Peeling fungerer på den måde, at den opløser keratin, som er det stof, håret er opbygget af. Release Peeling arbejder både direkte på håret og nede i hårfolliklen. På den måde stimulerer den ikke væksten af flere eller tykkere hår. Det er forskelligt, hvornår håret vokser ud igen, så det er meget individuel fra person til person, og hvor mange behandlinger du skal have pga. alder, arvelige faktorer, hårets væksttype, hormonelle forstyrrelser med mere.

Behandlingensinterval til hår. Ved opstart skal du ha 2 behandlinger indenfor 7 dage, derefter ca hver 14 dag. Når hårene er, rykkes til hver 3 uge osv.

Produktet Hair reducer som hjemmebrug får håret til at vokse langsommere, på længere sigt vil hårene ikke komme tilbage. Produktet skal bruges morgen og aften i 14 dage efter behandlingen.