BB Glow behandling i København

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Sig farvel til ujævnheder, pigmentering, mørke rander og tunge foundations, som fedter op af dagen. Med den Intensive Nano booster behandling som udføres med SkinPen i overfladen af huden, indsluses der mineraler, og du opnår en ensartet overflade, som har masser af udstråling og glød.

BB Glow behandling er den mest moderne behandling på det 3 år. Mest udbredt i asien og stammer fra Korea. Dette er den seneste udvikling af koreanske kosmetologer til sundt og strålende udseende. Velegnet til både kvinder og mænd og har ingen aldersbegrænsninger.

Hvad er BB Glow?

BB Glow er en NANO infusion behandling (fraktioneret mesoterapi), der laver mikroskopiske nanokanaler i det øvre hudlag. Disse kanaler er en direkte linje til at levere nærende produkter (serum fra Gold serien og BB Glow) under huden, stimulerer de regenerende processer og kollagen produktionen i huden. Det giver huden et intensitivt boost. Behandlingen er behagelig, der er ingen smerter, og NANO infusion MÅ IKKE forveksles med microneedling/nålebehandling, som arbejder langt dybere og mere aggressivt. Processens unikke karakter er, at vi kan arbejde på øvre og nedre øjenlåg ved at anvende BB Glow serum med NANO nåle

Denne behandling giver gradvis blegning af huden, dækker rødme, mørke rande under øjnene, hyperpigmentering, pigmentpletter, fregner, misfarvning, giver næring og fugt.

Husk: Har du nogle spørgsmål til behandlingen er du velkommen til at skrive til os på chatten eller kontakt os her

Hvad er fordelene ved BB Glow?

 • Øjeblikkelig eller gradvis blegning / hudfarve
 • Stimulering af kollagenproduktion
 • Øger hudens elasticitet 
 • Giver næring og hydrering
 • Foryngelse, fugtgivende og løft
 • Reducerer porer
 • Forbedrer hudens naturlige beskyttelse
 • Forøger glat hudtone
 • Beriger huden med antioxidanter
 • Reducerer antallet af fine rynker

Priser

 • BB Glow til hele ansigtet 1199,00 kr.
 • BBL Glow mod mørke rander 499,00 kr.
 • BB Lips til læber (holdes ca. 3 dage) 299,00 kr.

GENERELLE SPØRGSMÅL​

BB Glow kan anvendes i alle aldre, alle hudfarver og alle hudområder, hvor der ønskes lysere hudtone, hud med hyperpigmentering, misfarvning (hyperpigmentering), acne, pigmentering, fregner og alder spots (ansigt, hals, dekolletage, hænder og / eller andre nødvendige områder). BB Glow kan anvendes til både tør, normal og kombineret hud.

Efter en BB Glow behandling bør du undgå kosmetiske og / eller laserbehandlinger i en måned.

Hvis du allerede har foretaget nogen kosmetisk og / eller laserbehandling, bør du ikke lave en BB Glow-behandling før efter to uger.

 

Der er mange fordele ved BB Glow. BB Glow reducerer både rynker og pigment og en lange række andre problematikker. Blandt andet misfarvninger, fregner, akne og alderspletter i ansigtet. Herudover giver BB Glow en større elasticitet i ansigtet, så din hud også føles mere ungdommelig.

Det anbefales, at du undgår aktiv sol i op til 14 dage efter behandlingen. Herudover bør du også være opmærksom på sauna, svømme, solarium i op til mindst fem dage, hvis du ønsker den fulde effekt af BB Glow.

Det bedste resultat med BB Glow er individuelt. Det mest effektfulde resultat kræver op til 6 behandlinger fordelt ud på 6-9 måneder alt efter hudtype og livsstil. Ved gentagne behandlinger med BB Glow er du bedre disponeret for et varigt resultat.

Lige efter behandlingen vil dit ansigt føles varmt og rødt som efter en mild solskoldning. Rødmen og den stikkende følelse er kortvarig og vil forsvinde allerede samme dag, som du har modtaget BB Glow behandlingen.

Kontakt os allerede i dag

Kontaktformular