Hårfjerning med Epilering

Læs om behandlingen her

Hårfjerning med Epilering i Vanløse, København

Hårfjerning med epilering hos Desire Skincare er en skånsom og effektiv metode til at fjerne uønsket hårvækst. Vores erfarne specialister tilbyder skræddersyede behandlinger, der passer til alle hudtyper. Ved at fokusere på dine individuelle behov og komfort sikrer vi en behagelig epileringsoplevelse.

Konsultation er gratis

Det koster ikke noget at modtage konsultation hos os til at udrede dine spørgsmål ifbm. behandlingen.

Priser

Brug for hjælp?

Ønsker du at vide mere om behandlingen, kan du kontakte os her.

Hvordan foregår epilering?

Uønsket hårvækst fjernes ved at stikke en tynd nål ned i hårsækken hvorefter der sætttes lidt strøm til nålen. Strømmen brænder hårroden og skubber de fine kapillærer længere ned i huden. Så får håret ikke noget blod og næring at leve af og håret dør, og fjernes med pincet.

Hvor ofte?

Håret vokser i forskellige faser og det er derfor vigtigt du i de første 3 mdr. kommer til behandling 1 gang om ugen og får dine hår fjernet. Dine hår vil blive finere og lysere for hver gang du bliver epileret og til sidst er de helt væk.* Anbefales ikke til gravide.

Uønsket hårvækst generer mange mennesker. Årsagerne kan være meget forskellige. Alt fra arvelige faktorer, kost, medicin, graviditet eller hormonelle ubalancer.

Hårfjerning mod de helt lyse eller gråt hår kan fjernes mest effektive med en epileringen ved hjælp af en ultra tynd nål. Her går vi ind og fjerner det enkelt hår af gangen og ret oftest de områder hvor laser ikke længere kan hjælpe.

Book tid til behandling i dag

Book din tid i dag og mærk forandringen i din huds sundhed og udstråling.

Ofte stillede spørgsmål til Hårfjerning med Epilering

Epilering adskiller sig fra traditionelle metoder som voksning og barbering ved at fjerne håret fra roden. Dette resulterer i langsommere og finere gen-vækst af hår, hvilket giver en glattere hud i længere tid sammenlignet med overfladiske metoder.

Resultaterne af epilering kan variere fra person til person, men typisk kan du forvente glat hud i op til fire uger. Da hårene fjernes fra roden, tager det længere tid for dem at vokse tilbage, og med regelmæssige behandlinger kan hårvæksten blive finere og sjældnere.

Følsomheden ved epilering kan variere afhængigt af den enkeltes smertetærskel. Mange oplever en let prikkende eller stikkende fornemmelse under behandlingen. Hos Desire Skincare tager vi skridt for at sikre din komfort og anvender teknikker, der minimerer ubehag.

Epilering er generelt sikker for de fleste hudtyper. Vi anbefaler dog altid en konsultation før behandlingen for at vurdere din hudtype og sikre, at epilering er den bedste løsning for dig. Vores erfarne specialister vil guide dig gennem processen og sikre, at behandlingen er tilpasset dine individuelle behov.

50% rabat på hårfjerning med laser

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling. Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.