Hårfjerning med Epilering i Vanløse, København

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Huden er et levende organ og er derfor hele tiden i fornyelse, også hvad angår hårvækst. Et hår forsvinder og et andet kommer. Den metode vi oftest bruger til permanent hårreduktion er behandling med laser. Laserlys ledes af hårets pigment, så jo lysere et hår er, jo mindre effekt. Laser er særlig effektiv hvis der skal fjernes mange hår, eller der skal fjernes hår på store områder.

Hvis der ikke er ret mange hår kan man bruge epilering. Hårfjerning med nål, hvor behandleren stikker en nål ned i hårsækken, og giver hårroden et elektrisk stød. Gøres dette regelmæssigt, bliver håret finere og finere, for til sidst at forsvinde helt.

Hvordan foregår epilering?

Uønsket hårvækst fjernes ved at stikke en tynd nål ned i hårsækken hvorefter der sætttes lidt strøm til nålen. Strømmen brænder hårroden og skubber de fine kapillærer længere ned i huden. Så får håret ikke noget
blod og næring at leve af og håret dør, og fjernes med pincet.

Hvor ofte?

Håret vokser i forskellige faser og det er derfor vigtigt du i de første 3 mdr. kommer til behandling 1 gang om ugen og får dine hår fjernet. Dine hår vil blive finere og lysere for hver gang du bliver epileret og til sidst er de helt væk.* Anbefales ikke til gravide.

Uønsket hårvækst generer mange mennesker. Årsagerne kan være meget forskellige. Alt fra arvelige faktorer, kost, medicin, graviditet eller hormonelle ubalancer.

Hårfjerning mod de helt lyse eller gråt hår kan fjernes mest effektive med en epileringen ved hjælp af en ultra tynd nål. Her går vi ind og fjerner det enkelt hår af gangen og ret oftest de områder hvor laser ikke længere kan hjælpe.

Husk: Har du nogle spørgsmål til behandlingen er du velkommen til at skrive til os på chatten eller kontakt os her

Behandlingstid

  • 15 minutter 499,-
  • 30 minutter 849,-
  • 60 minutter 999,-
  • Konsultation Gratis

GENERELLE SPØRGSMÅL​

Epilering kan give et lille niv, der mindskes fra gang til gang. Du kan sammenligne smerten med at plukke øjenbryn, som din hud også vænner sig til. Det afhænger selvfølgelig også af den enkelte person, da vi alle sammen har unikke smertetærskler

Det afhænger lidt af dine hårsækkes genstridighed. Typisk vil håret bliver tyndere og tyndere for hver gang det vokser frem, hvor det til sidste vil forsvinde helt. Det enkelte hår i hårsækken dør efter hver behandling og den uønskede hårsæk svækkes løbende.

Epilering er særligt effektivt til lysere nuancer af hår, som laseren ultraviolette stråler har svært ved at opfange. Med epilering fokuseres der på det enkelte hår med en lille nål, som sender et lille elektrisk stød ned i hårsækken, som frigør og dræber det lyse hår.

Epilering kan fjerne en række behandlinger, før hårsækken er helt død. Du vil opleve, at det uønskede hår bliver tyndere og tyndere i løbet af behandlingerne. Til sidst vil hårsækken også dø og det uønskede hår er forsvundet permanent.

Kontakt os allerede i dag

Kontaktformular