Hårfjerning med Epilering

Hvis der ikke er ret mange hår kan man bruge epilering. Hårfjerning med nål, hvor behandleren stikker en nål ned i hårsækken, og giver hårroden et elektrisk stød. Gøres dette regelmæssigt, bliver håret finere og finere, for til sidst at forsvinde helt.

Hvordan foregår epilering?

Uønsket hårvækst fjernes ved at stikke en tynd nål ned i hårsækken hvorefter der sætttes lidt strøm til nålen. Strømmen brænder hårroden og skubber de fine kapillærer længere ned i huden. Så får håret ikke noget
blod og næring at leve af og håret dør, og fjernes med pincet.

Hvor ofte?

Håret vokser i forskellige faser og det er derfor vigtigt du i de første 3 mdr. kommer til behandling 1 gang om ugen og får dine hår fjernet. Dine hår vil blive finere og lysere for hver gang du bliver epileret og til sidst er de helt væk.* Anbefales ikke til gravide.

Uønsket hårvækst generer mange mennesker. Årsagerne kan være meget forskellige. Alt fra arvelige faktorer, kost, medicin, graviditet eller hormonelle ubalancer.

Hårfjerning mod de helt lyse eller gråt hår kan fjernes mest effektive med en epileringen ved hjælp af en ultra tynd nål. Her går vi ind og fjerner det enkelt hår af gangen og ret oftest de områder hvor laser ikke længere kan hjælpe.

BehandlingstidPris
15 minutter499,00 kr.
30 minutter849,00 kr.
1 time999,00 kr.

Konsultation er gratis