BB Glow fra Stayve

Udføres med SkinPen maskine i overfladen af huden med en nano nål, hvor der indsluses mineraler, og du opnår en ensartet overflade, som har masser af udstråling og glød fra den naturlige foundation.

BB Glow behandling er den mest moderne behandling på det 3 år. Mest udbredt i asien og stammer fra Korea. Dette er den seneste udvikling af koreanske kosmetologer til sundt og strålende udseende. Velegnet til både kvinder og mænd og har ingen aldersbegrænsninger.

about smaller min

Hvad er BB Glow?

Det er en NANO infusion behandling (fraktioneret mesoterapi), der laver mikroskopiske nanokanaler i det øvre hudlag. Disse kanaler er en direkte linje til at levere nærende produkter (serum fra Gold serien og BB Glow) under huden, stimulerer de regenerende processer og kollagen produktionen i huden. Det giver huden et intensitivt boost. Behandlingen er behagelig, der er ingen smerter, og NANO infusion MÅ IKKE forveksles med microneedling/nålebehandling, som arbejder langt dybere og mere aggressivt. Processens unikke karakter er, at vi kan arbejde på øvre og nedre øjenlåg ved at anvende BB Glow serum med NANO nåle

Denne behandling giver gradvis blegning af huden, dækker rødme, mørke rande under øjnene, hyperpigmentering, pigmentpletter, fregner, misfarvning, giver næring og fugt.

bbglow

Behandlingstid

  • BB Glow til hele ansigtet 1199,00 kr.
  • BBL Glow mod mørke rander 499,00 kr.
  • BB Lips til læber (holdes ca. 3 dage) 299,00 kr.

HVOR MANGE BEHANLINGER KRÆVES DER, OG HVOR LÆNGE HOLDER RESULTATET?

Hver behandling varer ca en time, og afsluttes med maske. Effekten ses allerede efter den første behandling, men serum-effekten amplificeres inden for ca. to uger. Derfor anbefales det at gentage procedurer med 10dages mellem behandlinger, for at opnå en varig virkning på op til 3 måneder alt efter af hudtype & livsstil. Resultatet varierer fra person til person.

Behovet for opfølgende behandlinger er individuelt og aftales med din behandler.

Efter en BB Glow behandling bør du undgå kosmetiske og / eller laser behandlinger i en måned.

Hvis du allerede har foretaget nogen kosmetisk og / eller laserbehandling, bør du ikke lave en BB Glow-behandling før efter to uger.

EEFTER BEHANDLING:

Undgå aktiv sol i 14 dage

Den første dag anbefales ikke at bruge makeup og hjemmeprodukter med syre.

Det anbefales ikke sauna, svømmehal, sol og motion i mindst fem dage.