Permanent Make-Up

Permanent Make-Up

Permanent makeup er blevet meget populær i udlandet og nu er det også kommet her i Danmark. Du har hørt om det og du har måske også lagt mærket til at metoderne hedder det samme hos de fleste kosmotologer, men vores behandling er anderledes. Med mere end 10 års erfaring kan vi tilbyde dig en behandling der giver dig det mest naturlige resultater.

Holdbarheden er ca. 2-3 år alt efter hudtyper. Vi anbefaler 2-3 opfyldninger efter kundens behov for vedligeholdelse. Overvejer du permanent make-up, anbefaler vi at du booker tid til en gratis konsultation.

Priser

Diamondbrows microblading 2.800,00 kr.
Diamondbrows Powder (skygge) 2.800,00 kr.
Første opfyldning på bryn 750,00 kr.
Anden opfyldning på bryn 500,00 kr.
Diamonds Læber fuld 2.000,00 kr.
Diamonds Læber Liner 1.400,00 kr.
1.       Opfyldning på læber liner 700,00 kr.
1.       Opfyldning på læber fuld 1000,00 kr.
Diamonds Microblading+Powder 3.400,00 kr.
Permanent Make-Up Eyeliner (øverst) 1.000,00 kr.

Kontakt os Book tid

Diamondbrows microblading

Det bedste ved teknikken er at du kan se det straks efter behandlingen. Vi anbefaler opfølgning en måned efter din aftale. Helbredelsesprocessen er anderledes for alle, og det tager mellem 25 og 30 dage. Efter 2-3 måned anbefaler vi en touch til de fleste kunder.

I modsætning til øjenbrynforlængelser, som du skal være forsigtig med at vedligeholde, er mikroblading af lav vedligeholdelse. Efter helingprocessen kan du nyde en svømmetur. Der kræves ingen særlig pleje bortset fra en kort opfyldning 1-2 gange om året. At vågne op hver morgen med perfekte bryn kan helt være det værd.

 

Diamondbrows Powder (skygge)

Powder metoden er en skyggelagning, hvor hele formen vil blive farvet. Det er mere markeret at se på men for de kunder som ofte tegner deres bryn mørkere og dem som har meget kraftigere hår kan anbefales denne metoden. Holdbarheden på denne metode holder længst og bedre end microblading.

 

Diamonds Læber fuld

Læber er en af de sværeste områder hvor pigmenter virkelig vil sidde med det samme. Huden på vores læber er ultratynde og et meget følsomt område på grund af vores nerver. Her sidder du med bedøvelsescreme på i ca. 20 minutter efter optegningen.

Det anbefales en tid til konsultation for at få en bedre vurdering af din læber og farven. Så vi kan være sikker på, at vi kan opfylde din ønske og behov.

 

Diamonds Læber Opfyldning

  • En opfyldningen på læber liner 700kr
  • En opfyldningen på fuld læber 1000kr

Opfyldningen på læber anbefales mindst 2 måneder efter behandlingen.

 

Diamonds Microblading Og Powder

Denne kombination af både hårstrå og skygge er til dem som ønsker både et mere markeret og naturligt look af øjenbryn. Der vælges at lægge hårstrå og skygge alt efter hvordan din egen bryn ser ud og hvor meget hår på bryn du har.

Denne metode er den mest anbefalet da det er semi permanent makeup, så skal man ikke være nervøs for farven famler med tiden.

 

Diamondbrows Opfyldning (Vigtigt)

  • Første opfyldningen skal ske 4-6 uger efter behandlingen. Det er den vigtigste proces af hele behandlingen, hvor der bliver fyldt ud med pigmenter igen på bryn, så man kan vedligeholde formen og farven længere. Prisen er 750 kr.
  • Anden opfyldningen og efterfølgende skal ske efter 2-3 måneder. Prisen er 500 kr. Men ikke alle får brug for efterfølgende opfyldninger. selvom vi godt kan have den samme hudtype, så reagerer pigmenterne på huden forskelligt. Alt efter hvor godt din hud tager imod farven, rådgiver vi dig igennem med løbende opfølninger.

Husk: Du er altid velkommen til at skrive til os. Vi har gratis konsultation til Diamond Brows behandlinger!

Kontakt os for konsultation