Bryn og Vipper

Spild ikke tiden på akavet gør-det-selv teknikker derhjemme. Din besøg hos Desire Skincare er det første skridt på vejen til dit nye smukke, lette og nemmere livstil. Desire Skincare er dit personlige sted for det bedste øjenbryn og øjenvippeeksperter, med professionelle make-up og skønheds produkter, bragt netop til dig.

Vi kan hjælpe dig med at rette og farve dine bryn og vipper på kvinder såvel som mænd, så det passer dig bedst. Ønsker du et mere ekslusive look udfører vi lashlift og eyelash extension.

BehandlingPris
Retning af bryn99,00 kr.
Retning og farvning af bryn149,00 kr.
Farvning af vipper99,00 Kr.
Retning og farvning af bryn og vipper199,00 kr.
bryn

Farvning af Bryn og Vipper

Farvning af bryn og vipper op til 3 lag mørkere eller lysere, alt efter din behov. Dette giver en farve på øjenbrynene på en måde du undgår farve på din hud.

Retning af Bryn og Vipper

Vi bruger et pincet og tråd til at rette på dine bryn og vipper. Foretrækker du selv, at rette på dine bryn og vipper, kan vi hjæpe med en personlige øjenbrynsmodellering, ved bryg af øjenbrynspenne til markering og optegning.

Restaurering af bryn og vipper

Vi hjælper dig med at tilføje kunstige hår i problemområdet ved dine øjenbryn.

Dette er et kortsigtet effekt men er en perfekt løsning til vigtige arrangementer eller fotosessioner.

Øjenbryn lamination: Behandling for urolige og grove øjenbryn, der gør det muligt at blødgøre og forbedre hårets kvalitet.

Hvad er toning/farvning af bryn og vipper?

Toning af bryn og vipper gøres ved brug af en semi-permanent hårfarve specielt udviklet til brynene og vippene. Det bruges ofte til at mørklægge øjenvipper og øjenbryn, dække grå hår, matche bryn og vipper til hårfarve, og giver ansigtet en fremtoning uden makeup.

Produktet til farvning bryn og vipper er ikke det samme som almindelig hårfarve, hvilket mange virkelig gør! Og det skader hudens naturlige pigmenter. Faktisk har hårfarvestoffer klare advarsler om, at det ikke er sikkert at bruge det på ansigtet eller andre steder på huden. Toningproduktet til bryn og vipper er et semi-permanent farvestof (normalt et vegetabilsk og allergivenlig farvestof), der varer mellem tre og fire uger. De fleste brow og lash farvestoffer kommer i en tyk tubeform, der reducerer sandsynligheden for, at produktet løber på huden eller risikere at ramme dine øjne.

Hvordan farves brynene og vipperne?

Først vaselin eller en beskyttende creme bruges omkring øjnene og browserne for at give en beskyttende belægning til huden. Små øjenpuder placeres under hvert lukket øje.

Ved anvendelse af en bomuldsting eller børste med fine børster, påføres farvestoffet på øjenbrynene og / eller øjenvipper og efterlades der i ca. 15 minutter. Det overskydende farvestof tørres væk med vand og en mild rensemiddel.

Hvad er fordelene ved toning af øjenbryn og øjenvipper?

Farvning af bryn og vipper fra et proffesionelt hudpleje klinik giver en hurtig, billig og smertefri procedure med langvarige resultater. Toning processen definerer sparsomme bryn og vipper og eliminerer behovet for bryn-blyanter og mascara. Det giver også muligheden for et bedre match til din hårfarve og mange bruger det til at dække op grå hår.

Husk: Du er altid velkommen til at skrive til os. Vi har gratis konsultation til de fleste behandlinger!