EXUVIANCE behandling nær Brønshøj, København

Opdag fordelene ved Exuviance behandlinger hos Desire Skincare, kun et stenkast fra Brønshøj. Med over 40 års forskning og klinisk erfaring, tilbyder Exuviance avancerede hudplejeprodukter, der fremmer hudens naturlige eksfolieringsproces og cellefornyelse, hvilket efterlader huden med en sundere udstråling og et yngre udseende.

Exuviance Behandlingstyper

  • Exuviance Frugtsyre med Dybderens: Få en dybderensende behandling, der fjerner døde hudceller og giver huden et friskt pust.
  • Exuviance Luksus: En luksuriøs behandling, der inkluderer dybderens, massage og en nærende maske.
  • Exuviance Retinol (Antiaging med A+C Vitamin): En kraftfuld antiaging behandling, der anbefales som en kur for det bedste resultat.

Priser for Exuviance

  • Exuviance Frugtsyre med Dybderens: 499,00 kr.
  • Exuviance Luksus: 649,00 kr.
  • Exuviance Retinol: 1499,00 kr.

Fordele ved Exuviance

  • Anti-Aging: Bekæmp fine linjer og rynker med en antioxidant booster og frugtsyre.
  • Aknebehandling: Klarifyr akne med en clarifying booster og frugtsyre, der renser huden i dybden.
  • Eksfoliering: Accelerer hudens naturlige eksfolieringsproces for en glattere og mere strålende hud.

Book Din Exuviance Behandling i Dag

For en hud, der stråler af sundhed og ungdommelighed, book din tid på 22 66 66 56 eller book din behandling her hos Desire Skincare nær Brønshøj.

Priser

BehandlingerPris
Exuviance Frugtsyre med 15min dybderens499 kr.
Exuviance luksus med 15min dybderens og 15min massage649,00 kr.
Exuviance retinol ( antiaging med A+C vitamin) Anbefales som kur behandling for bedre resultat1499,00 kr.

Anti-aging eller akne

For de fine linjer ved mundvigen, øjenpartiet og panden bruger vi Antioxidant booster kombi med 20% frugtsyre. Mod akne bruger vi clarifying booster kombi med 20% eller 30% frugtsyre. Når frugtsyre har siddet ca 4-8 min neutraliseres huden med speciel væske, så huden ikke bliver irriteret i dybden og kan få udslag. Afslutter med speciel masken efter behov, serum og dagcreme med solfaktor.
Anbefaler kur behandling med 7-10 dages mellemrum for at få en meget mere effektive resultat. Derefter vedligeholdelse 1 gang om måned med produkterne som hjemmeprodukter.

Decolte/Brystpartiet og Rygbehandling

Vi starter med diamantslibning som fjerner det tørre og døde hudceller, og derefter Med Clarifying booster med 20% eller 30% frugtsyre og slut af med en speciel maske og serum og dagcreme med solfaktor.

Dybderens Exuviance

Med Clarifying peel booster kombi med 20% eller 30% frugtsyre og derefter 15 min dybderens og slut af med en speciel maske efter behov. Slutter behandling med fugtgivende serum og dagcreme med solfaktor.

Exuviance Luksus

Exuviance Luksus er en behandling hvor du har brug for at blive forkæle både med frugtsyre 20% eller 30%, 10 min. dybderens, 15 min ansigt massage, afslutter med en speciel maske efter behov og dagcreme med solfakto

Fodbehandling Exuviance

Frugtsyre er også godt for fødder ligesom med vores hænder. Ofte glemmer vi vores fødder og fordi vi går og støtte på vores fødder begynder huden at blive mere tør og ru.
Her renser vi fødder med rensende produkter og peeler huden med exuviance triple dermabrasion som er en meget fugtgivende og eksfolierende scrub som indeholder fine enzymer af krystaller som smelter i huden som smør. Herefter skal dine fødder forkæles med massage med en speciel massagecreme, kølende masken og slutter med serum og creme som giver dine fødder masse af fugt.

Håndbehandling Exuviance

Frugtsyre er super godt for hænder hvis man ofter lider af meget tørre hud pga arbejdet. Vi bruger meget vores hænder i daglige og har derfor brug for mere plejende end hvad du tror.

Her renser vi hænder af og peeler huden med exuviance triple dermabrasion som er en meget fugtgivende og eksfolierende scrub som indeholder fine enzymer af krystaller som smelter i huden som smør. Herefter skal dine hænder forkæles med håndmassage med en speciel massagecreme og serum og giver dine hænder masse af fugt og slutter af med dagcreme.

Rygbehandling halv og hel ryg

FVi starter med at bruge diamantslibning som fjerner de tørre og døde hudceller og derefter anvender vi clarifying booster med 20% eller 30% frugtsyre og slut af med en speciel maske, serum og dagcreme.

Husk: Du er altid velkommen til at skrive til os. Vi har gratis konsultation til de fleste behandlinger!