EXUVIANCE

Læs om behandlingen her

EXUVIANCE behandling nær Søborg, København

Hvad er EXUVIANCE?

Hos Desire Skincare tilbyder vi Exuviance-behandlinger, en revolutionerende serie af hudplejeprodukter, der er kendt for deres videnskabeligt avancerede og klinisk udviklede formularer. Exuviance-serien udnytter kraften fra Alpha og Poly Hydroxy Acids (AHA og PHA) samt andre effektive ingredienser for at forbedre hudens sundhed og udstråling.

Vores behandlinger med Exuviance er designet til at være skånsomme, men effektive, hvilket gør dem ideelle til at forny og forbedre hudens udseende, samtidig med at de passer til en bred vifte af hudtyper og -behov.

Innovativ hudfornyelse tæt på Søborg

I det naturskønne Søborg-område, hvor sund og strålende hud er i højsædet, tilbyder vi Exuviance-behandlinger som en ideel løsning for dem, der søger en videnskabeligt avanceret tilgang til hudpleje. Disse behandlinger er effektive til at tackle en række hudproblemer, herunder aldringstegn, ujævn hudtone og tekstur.

Oplev fordelene ved professionel hudpleje

Exuviance-behandlinger tilbyder en unik kombination af aktive ingredienser, der arbejder sammen for at forbedre hudens tekstur og udstråling. Denne behandling er ideel til at stimulere hudens naturlige fornyelsesproces og efterlader din hud fornyet og strålende.

Priser

Brug for hjælp?

Ønsker du at vide mere om behandlingen, kan du kontakte os her.

Book din EXUVIANCE behandling

Er du i Søborg-området og søger en effektiv måde at forbedre din huds sundhed og udstråling på? Besøg Desire Skincare for en Exuviance-behandling, der vil forvandle din hud og give den en ny glød.

Ring til os på 22 66 66 56 eller book din behandling herunder for at opleve forskellen med vores ekspertise.

Ofte stillede spørgsmål til EXUVIANCE

Ofte stillede spørgsmål til Exuviance er en hudplejeserie, der tilbyder forskellige behandlinger til at forbedre hudens tilstand og udseende. På Desire Skincare kan du forvente Exuviance-behandlinger, der fokuserer på at reducere rynker, forbedre hudens tekstur og udjævne hudtonen. Disse behandlinger kan omfatte peeling, fugtgivende masker og brugen af avancerede hudplejeprodukter.

Exuviance-behandlinger er formuleret til at være effektive og skånsomme for de fleste hudtyper, herunder normal, tør, fedtet og kombineret hud. Dog er det altid bedst at bestille en gratis konsultation hvor vi anbefaler den bedste behandling til dine specifikke behov.

Svar: Varigheden af en Exuviance-behandling kan variere afhængigt af den specifikke behandling og dine individuelle behov. Generelt tager behandlingerne typisk mellem 30 minutter og en time. Når det kommer til eftervirkninger, kan du opleve mild rødme eller følsomhed i det behandlede område, men disse reaktioner er normalt milde og midlertidige.

For at opretholde og forbedre resultaterne fra din Exuviance-behandling anbefales det at anvende de anbefalede Exuviance-hudplejeprodukter som en del af din daglige hudplejerutine. Dette kan omfatte rensemidler, tonere, serum og cremer, der er designet til at forbedre og bevare hudens sundhed og udseende. Vi giver dig råd om de bedste produkter til at passe på din hud derhjemme.

Anti-aging eller akne

For de fine linjer ved mundvigen, øjenpartiet og panden bruger vi Antioxidant booster kombi med 20% frugtsyre. Mod akne bruger vi clarifying booster kombi med 20% eller 30% frugtsyre.

Når frugtsyre har siddet ca 4-8 min neutraliseres huden med speciel væske, så huden ikke bliver irriteret i dybden og kan få udslag. Afslutter med speciel masken efter behov, serum og dagcreme med solfaktor.

Anbefaler kur behandling med 7-10 dages mellemrum for at få en meget mere effektive resultat. Derefter vedligeholdelse 1 gang om måned med produkterne som hjemmeprodukter.

Decolte/Brystpartiet og Rygbehandling

Vi starter med diamantslibning som fjerner det tørre og døde hudceller, og derefter Med Clarifying booster med 20% eller 30% frugtsyre og slut af med en speciel maske og serum og dagcreme med solfaktor.

Dybderens Exuviance

Med Clarifying peel booster kombi med 20% eller 30% frugtsyre og derefter 15 min dybderens og slut af med en speciel maske efter behov. Slutter behandling med fugtgivende serum og dagcreme med solfaktor.

Exuviance Luksus

Exuviance Luksus er en behandling hvor du har brug for at blive forkæle både med frugtsyre 20% eller 30%, 10 min. dybderens, 15 min ansigt massage, afslutter med en speciel maske efter behov og dagcreme med solfakto

Fodbehandling Exuviance

Frugtsyre er også godt for fødder ligesom med vores hænder. Ofte glemmer vi vores fødder og fordi vi går og støtte på vores fødder begynder huden at blive mere tør og ru.

Her renser vi fødder med rensende produkter og peeler huden med exuviance triple dermabrasion som er en meget fugtgivende og eksfolierende scrub som indeholder fine enzymer af krystaller som smelter i huden som smør. Herefter skal dine fødder forkæles med massage med en speciel massagecreme, kølende masken og slutter med serum og creme som giver dine fødder masse af fugt.

Håndbehandling Exuviance

Frugtsyre er super godt for hænder hvis man ofter lider af meget tørre hud pga arbejdet. Vi bruger meget vores hænder i daglige og har derfor brug for mere plejende end hvad du tror.

Her renser vi hænder af og peeler huden med exuviance triple dermabrasion som er en meget fugtgivende og eksfolierende scrub som indeholder fine enzymer af krystaller som smelter i huden som smør. Herefter skal dine hænder forkæles med håndmassage med en speciel massagecreme og serum og giver dine hænder masse af fugt og slutter af med dagcreme.

Rygbehandling halv og hel ryg

FVi starter med at bruge diamantslibning som fjerner de tørre og døde hudceller og derefter anvender vi clarifying booster med 20% eller 30% frugtsyre og slut af med en speciel maske, serum og dagcreme.

Husk: Du er altid velkommen til at skrive til os. Vi har gratis konsultation til de fleste behandlinger!

50% rabat på hårfjerning med laser - Gør huden sommerklar

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling.Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.