Permanent hårfjerning med SHR-laser

– både til mænd og kvinder

Klinikken hendvender en SHR-laser type 1 som er godkendt under sundhedsstyrelsen. Før du vælger at gå igang med laser behandlingen hos os, anbefaler vi altid med gratis konsultation, hvor vi kigger på de ønskede områder, for at kunne vurdere hvor muligt vi kan udføre laser behandling. Vi forklarer yderligere om hårets 3 vigtige faser, som også har en betydning for effekten under laser behandling, derfor kræver det flere behandlinger for at kunne få et bedre resultat. Det er dog meget individuelt fra kunden til kunden med det ønskede resultat. Det fleste behandlingsområder kræver dog ca de 8 behandlinger, hvor derimod de områder som har mere i vækst kræver flere pga de hormonelle årsager, som vi også forklarer før vi går igang.

De første pr behandlinger anbefaler vi oftest at der skal gå 4 uger imellem for at få en mere intensiv og bedre effekten af laser netop pga hårets faser. Derefter kan der gå yderligere flere uger imellem behandlinger fra kunden til kunden, alt efter hvordan det går. Alt dette aftales mellem dig og behandler.

Vi anbefaler derfor at man barbere de ønskede områder 1-2 dage før sin aftale. Man må aldrig bruge voks eller pincet under sin laser behandlingens periode.

Beskrivelse:

Huden er et levende organ og er derfor hele tiden i fornyelse, også hvad angår hårvækst. Et hår forsvinder og et andet kommer. Den metode vi oftest bruger til permanent hårreduktion er behandling med laser. Laserlys ledes af hårets pigment, så jo lysere et hår er, jo mindre effekt. Laser er særlig effektiv hvis der skal fjernes mange hår, eller der skal fjernes hår på store områder.

Hvis der ikke er ret mange hår kan man bruge epilering. Hårfjerning med nål, hvor behandleren stikker en nål ned i hårsækken, og giver hårroden et elektrisk stød. Gøres dette regelmæssigt, bliver håret finere og finere, for til sidst at forsvinde helt.

ET HÅR HAR 3 FASER:

Den første fase kaldes hårets vækstfase. Den varer, alt efter hvor håret befinder sig, fra 4 måneder til 7 år. Øjenbryn eller vipper har en vækstfase på 4 til 6 måneder. Kropshår har en vækstfase på ca. 2 år og hår på hovedet har en vækstfase på normalt 2 til 4 år, dog hos nogle mennesker helt op til 7 år. Vækstfasen er hvor man arbejder bedst når hårene skal fjernes.

Den anden fase kaldes overgangsfasen. Her stopper håret at gro og hårrod bliver inaktiv.

Den tredje fase kaldes hvilefasen eller udstødningsfasen. Denne fase kan vare flere måneder. I denne fase kan håret ikke fjernes, idet der allerede er dannet et nyt lille hår i hårfolliklen, til at erstatte det gamle. Såfremt man prøver at udføre en hårfjerning, og håret er i denne tredje fase, vil det ikke lykkes, at fjerne netop dette hår.

BehandlingPris
Små områder i ansigtetfra 400,00 kr.
Armhuler600,00 kr.
Overarm1200,00 kr.
Hele arme1.800,00 kr.
Ben (lår)2000,00 kr.
Ben (underben)1800,00 kr.
Hele ben3500,00 kr.
Hænder eller fødder600,00 kr.
Bryst1000,00 kr.
Mave1200,00 kr.
Mave og bryst1800,00 kr.
Brystvorter/Areola500,00 kr.
Navle ned til bikinikant500,00 kr.
Nakke500,00 kr.
Skulder900,00 kr.
Lænd700,00 kr.
Hele ryggen inkl. lænden og skulder2200,00 kr.
Bikini700,00 kr.
Udvidet bikini900,00 kr.
Tanga700,00 kr.
Brasil, bikini og tanga2000,00 kr.
Baller1000,00 kr.

Ved valg af flere områder tilbyder vi en pakketilbud

Der er ingen garanti for et bestemt resultat, da det kan variere fra kunden til kunden

(jeg vedhæfter yderligere en mail med billeder fra laser behandling klinikken selv har taget af kunderne, som du kan vurdere hvilken en eller to kan bruges efter din egen mening)