Shop Body Tone Firming Concentrate

Body Tone Firming Concentrate

549,00 kr.

Krop
Rul cirkulationen i gang! Dette lette koncentrat giver nyt liv til hud, som mangler spændstighed.
Læg i kurv
Sikker betaling over SSL

Body Tone Firming Concentrate

Med årene medfører en svagere støttestruktur i dermis (det mellemste hudlag), at huden bliver mindre elastisk og spændstig, og at cellulitter ses tydeligere på forskellige dele af kroppen. Med aktive ingredienser og massager kan hudens fasthed og smidighed dog forbedres, ligesom synligheden af ujævnheder og fordybninger kan minimeres.

Body Tone Firming Concentrate kombinerer et let koncentrat, som er særligt udviklet til at give maksimal antiaging-effekt i huden på kroppen, ved hjælp af en rollerapplikator, som stimulerer hudens cirkulation og hermed bidrager til at forbedre både hudens struktur og udseende.

Anvendelse:

Drej toppen om til “ON”. Tryk en passende mængde produkt ud, og massér herefter med rolleren et par minutter på det ønskede sted (f.eks. lår, mave eller overarme). Brug cirkelbevægelser. Massér overskydende produkt ind med hænderne, indtil produktet er absorberet. Afslut ved at dreje toppen tilbage til “OFF”. Påfør nu Retexturing Treatment ovenpå for at eksfoliere huden og tilføre ekstra fugt. Studier påviser resultat efter 8 ugers fortsat brug ca. 2 gange daglig.

50% rabat på hårfjerning med laser - Gør huden sommerklar

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling. Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.