Shop Sheer Daily Protector SPF 50

Sheer Daily Protector SPF 50

439,00 kr.

Dagcreme
En let tonet og plejende dagfluid med PHA og en høj grad af UVA-/UVB-beskyttelse med SPF 50, som beskytter din hud mod solens stråler og bevarer hudens naturlige glød.OBS – DENNE VARE UDGÅR SNART – DU KAN KØBE ET TILSVARENDE PRODUKT HER – Skin Brightener SPF 35

Læg i kurv
Sikker betaling over SSL

Sheer Daily Protector SPF 50

Exuviance Sheer Daily Protector er et let tonet, plejende dagfluid med en høj, mineralbaseret UVA-/UVB-beskyttelse. Med Sheer Daily Protector får du en æstetisk attraktiv solbeskyttelse og hudpleje i ét produkt, og du undgår helt en gul eller hvid misfarvning.

Påfør på renset ansigt om morgenen, når du er færdig med din unikke rutine, der tager hensyn til din hudtype. Kan med fordel anvendes som en daglig fugtighedscreme, når du har behov for en ekstra høj grad af solbeskyttelse. Kan glimrende påføres efter serum og før makeup – som en fugtighedscreme/primer med SPF. Kan også anvendes som solbeskyttelsesprodukt oven på almindelig fugtighedscreme ved soleksponering. Produktet kan med fordel anvendes som beskyttelse efter kemisk peeling, laserbehandling og andre æstetiske behandlinger, hvor huden har brug for ekstra beskyttelse og omsorg. Obs! Omryst altid flasken grundigt før brug. Er ikke vandfast. Du ønskes en strålende dag!

50% rabat på hårfjerning med laser - Gør huden sommerklar

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling. Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.