Shop Soothing Recovery Serum

Soothing Recovery Serum

659,00 kr.

Serum
En kølende serum, som minimerer rødme i huden og styrker hudbarrieren. Med andre ord: Koncentreret nænsomhed!OBS – DENNE VARE UDGÅR SNART – DU KAN KØBE ET TILSVARENDE PRODUKT HER – Redness Neutralizing Serum

Læg i kurv
Sikker betaling over SSL

Soothing Recovery Serum

En let kølende serum med planteekstrakt og patenterede teknologier, som minimerer rødme og reducerer synlige tegn på aldring. Anvendes regelmæssigt som et behandlingsprodukt i din unikke hudplejerutine med produkter, som tager hensyn til din hudtype. Produktet er særligt udviklet til personer, som oplever en tilbagevendende rødme i huden.
Rødme i huden, som opstår pga. rosacea, allergi og generelt følsom hud, kan forbedres med denne serum, som går ind og virker på selve forekomsten af rødme i huden. Det er en serum, som er fremstillet med det formål at få effekt allerede inden for et par timer. Samtidig har produktet ikke kun en midlertidig virkning, men styrker huden og minimerer fremadrettet forekomst af rødme. Produktet er ikke fremstillet for at kamuflere rødme, men for at begrænse problemet ved aktivt at håndtere årsagerne til rødmen. Er egnet til alle hudtyper og er især udformet til følsom hud, f.eks. rosacea.

Anvendelse:

Påfør to gange dagligt på renset hud, efterfulgt af en dag- eller natcreme, som tager hensyn til din hudtype. Ved anvendelse af lægemiddel til behandling af rødme anbefales det, at lægemidlet påføres først, så det kan nå at virke. Hvis lægemidlet anvendes om morgenen, kan serum påføres om aftenen.

50% rabat på hårfjerning med laser - Gør huden sommerklar

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling. Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.