Shop Mattifying Fluid

Mattifying Fluid

448,00 kr.

Specialprodukter
Bestem selv, hvor meget glow du ønsker. Det gør du ved at påføre gelen efter behov i løbet af dagen, eller som primer under en makeup, så du får en mat finish, som holder hele dagen (eller natten)!
Læg i kurv
Sikker betaling over SSL

Mattifying Fluid

En let, oliefri gel, som kontrollerer blank og fedtet hud og umiddelbart giver en mat effekt. Gelen absorberer overskydende fedt og minimerer porer. Huden bliver blød, smidig og mat. Indeholder mandelsyre, som er en naturligt forekommende AHA, der kontrollerer overskydende fedt og virker blødgørende. Glukonolakton (PHA) giver en jævnere hudtone, minimerer forstørrede porer og har antioxiderende effekt. Bidrager desuden til at minimere fine linjer og rynker. Emballeret i en praktisk pumpeflaske, så du altid har en redningsmand i nøden, uanset hvad der sker i løbet af dagen!

Påføres om morgenen under eller over en dagcreme, som tager hensyn til din hudtype – eller på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af dagen, når du har behov for en frisk og mat finish med masser af glød!

Tip: Fungerer glimrende som primer under foundation!

 
Mængde 30 ml
Aktive ingredienser Glukonolakton (PHA), Mandelsyre (AHA)
Ingredienser Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Gluconolactone, Mandelic Acid, Glycerin, Dimethicone Crosspolymer, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Polysorbate 20, Sodium Chloride, Silica Silylate, Ammonium Hydroxide, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin.
Hudtype Normal, Kombineret, Fedtet
Hudtilstand Akne, Komedoner
Formulering Gel
Følelse Din redningsmand i nøden

50% rabat på hårfjerning med laser - Gør huden sommerklar

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling. Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.