Shop Night Corrector

Night Corrector

525,00 kr.

Natcreme
Skønhedssøvn i gelform! En natcreme, som både regulerer overskydende fedt og genfugter fedtet hud. Dette produkt er identisk med og erstatter Exuviance Professional Night Renewal Hydragel.OBS – DENNE VARE UDGÅR SNART – DU KAN KØBE ET TILSVARENDE PRODUKT HER – Glycolic Renewal Smoothing Cream

Læg i kurv
Sikker betaling over SSL

Night Corrector

En let gel, som reducerer overskydende talg, minimerer synligheden af store porer og tilfører optimal fugtighed til fedtet hud og til hud i fugtigt klima. Sammensætning indeholder både den talgregulerende planteblanding Phytotal og mandelsyre, som har en fedtopløsende effekt. Mandelsyre er især hensigtsmæssig til fedtet hud. Mandelsyre stimulerer desuden cellefornyelsen, hvorved der sker en forbedring af hudstrukturen og en udglatning af hudtonen. Som om det ikke var nok, indeholder gelen også Glukonolakton, som stimulerer cellefornyelsen yderligere og genfugter huden med antioxiderende effekt.

Kom ned i tempo efter en lang, travl dag: Kom cremen på det rensede ansigt og halsen, når du har udført din unikke rutine. Det er en god idé at kombinere med en serum, som tager hensyn til din hudtype. Hermed får du den bedste glow-effekt. Sov godt!

50% rabat på hårfjerning med laser - Gør huden sommerklar

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling. Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.