Shop Rejuvenating Treatment Masque

Rejuvenating Treatment Masque

329,00 kr.

Ansigtsmasker
Er huden mat og tør, kan man nærmest have lyst til at skifte ham. Denne mildt eksfolierende peeloff-maske med AHA er dog en enklere (og meget meget behagelig) måde at give huden nyt liv og ny glød.OBS – DENNE VARE UDGÅR SNART – DU KAN KØBE ET TILSVARENDE PRODUKT HER – Ultra Brightening Cleanser

Læg i kurv
Sikker betaling over SSL

Rejuvenating Treatment Masque

En opfriskende og dybderensende gelémaske med AHA, der nænsomt eksfolierer, genfugter og opbygger huden med en opstrammende fornemmelse, som hæver glow-niveauet til det maksimale.

Påfør et jævnt lag med fingerspidserne eller en pensel på renset ansigt og hals, men undgå det følsomme område omkring øjnene. Lad tørre helt – i ca. 15-20 minutter. Træk herefter varsomt masken af, eller vask den forsigtigt af med varmt vand. Følg op med en øjencreme, serum og ansigtscreme, som tager hensyn til din hudtype. Anvend produktet en gang om ugen for at få den optimale glow-effekt – eller alt efter hudens (og dine) behov. Læg mobilen langt væk – og giv i stedet dine hænder lidt kærlig omsorg, mens du hygger dig med en god film derhjemme!

50% rabat på hårfjerning med laser - Gør huden sommerklar

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling. Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.