Shop Total Correct Hydrate

Total Correct Hydrate

659,00 kr.

Natcreme

Skønhedssøvn i cremeform! En intensivt genfugtende natcreme, som virker på alle alderstegn.OBS – DENNE VARE UDGÅR SNART – DU KAN KØBE ET TILSVARENDE PRODUKT HER – Rebound Sculpting Cream

Læg i kurv
Sikker betaling over SSL

Total Correct Hydrate

En mild og effektiv natcreme udviklet med det formål at forbedre fugtbalancen i huden, samtidig med at alderstegn minimeres. Sammensætningen er intensivt genfugtende og tager hensyn til tør og følsom hud. NeoGlukosamin eksfolierer huden mildt og stimulerer kollagenproduktionen, hvilket gør huden fastere og mere spændstig. PHA i form af maltobionisk syre stimulerer cellefonyelsen, virker genfugtende og styrker hudens beskyttelsesbarriere. Peptider genopbygger huden og stimulerer yderligere til at forbedre hudstrukturen og spændstigheden. Sov sødt, og vågn op med nye kræfter!

Anvendelse:

Kom ned i tempo efter en lang, travl dag: Påfør cremen på renset ansigt og hals, når du har udført din unikke rutine med produkter, der tager hensyn til din hudtype. HydraFirm kan sagtens bruges om dagen, men skal i så fald suppleres med SPF – så beskytter du solen mod dit glow!

50% rabat på hårfjerning med laser - Gør huden sommerklar

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling. Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.