Shop Ultra Restorative Creme

Ultra Restorative Creme

549,00 kr.

Natcreme
Skønhedssøvn i cremeform! En intensivt genfugtende og beskyttende natcreme med PHA.OBS – DENNE VARE UDGÅR SNART – DU KAN KØBE ET TILSVARENDE PRODUKT HER – Bionic Face Cream

Læg i kurv
Sikker betaling over SSL

Ultra Restorative Creme

En avanceret, genfugtende og reparerende natcreme, som indeholder glukonolakton og laktobionisk syre, der udsætter hudens aldring, reducerer forekomsten af fine linjer og rynker og desuden har antioxiderende og genfugtende virkning. Denne ultrablødgørende creme er til både dag- og natbrug, gør huden blød og smidig, genfugter på lang sigt og indeholder masser af glød. Ved brug om dagen skal cremen suppleres med SPF – så beskytter du solen mod dit blændende glow! Cremen er perfekt som supplerende behandling til patienter, som gennemgår overfladisk peeling, mikrodermabrasion, laserbehandling eller behandling med retinoider, som kan give en meget tør og følsom hud. Det gælder også i køligt klima, hvor huden har behov for ekstra beskyttelse og genfugtning.

Anvendelse:

Kom ned i tempo efter en lang, travl dag: Påfør cremen på renset ansigt og hals, når du har udført din unikke rutine med produkter, der tager hensyn til din hudtype. Cremen kan også sagtens anvendes om dagen, men skal i så fald suppleres med en UV-beskyttelse – så beskytter du solen med dit blændende glow!

50% rabat på hårfjerning med laser - Gør huden sommerklar

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling. Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.