Shop Brightening Bionic Eye Creme Plus

Brightening Bionic Eye Creme Plus

549,00 kr.

Øjne
Otte timers søvn i cremeform! En avanceret sammensætning, som tager sig kærligt af den følsomme hud omkring øjnene ved at minimere mørke områder og alderstegn under øjnene.

OBS – DENNE VARE UDGÅR SNART – DU KAN KØBE ET TILSVARENDE PRODUKT HER –Brightening Eye Cream

Læg i kurv
Sikker betaling over SSL

Brightening Bionic Eye Creme Plus

Mørke rande under øjnene skyldes, at den tynde og karfyldte hud under øjnene er sart og følsom for lækage. Men også blodansamlinger eller pigmenterede restprodukter giver misfarvning.

Denne effektive og samtidig skånsomme øjencreme styrker den sarte hud og hjælper til med at skjule mørke rande under øjnene. Og samtidig tager en peptidblanding og naturlige gærekstrakter sig kærligt af de mørke rande, når de opstår. Ekstrakt af agurk og grøn te minimerer poser under øjnene og giver huden lindring. A-, C- og E-vitamin samt polyhydroxysyre, glukonolakton og laktobionisk syre genfugter huden, gør fine linjer mindre markante og giver en effektivt antioxiderende beskyttelse. Med andre ord – en meget avanceret sammensætning!

Anvendelse:

Påfør forsigtigt en lille mængde produkt rundt om øjnene med spidsen af ringfingrene, morgen og aften på den rensede hud. Supplér efterfølgende med serum samt dag- eller natcreme i en rutine, som tager hensyn til din hud.

50% rabat på hårfjerning med laser - Gør huden sommerklar

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling. Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.