Shop Hydrate Hyaluronic Sheet Masque

Hydrate Hyaluronic Sheet Masque

129,00 kr.

Ansigtsmasker
Hvad med en buffet med fugt og glød i portionspakning? Denne sheetmaske indeholder hyaluronsyre som et universalmiddel til at dække både glow-trangen og fugtbehovet, uanset hudtype og smag!
Læg i kurv
Sikker betaling over SSL

Hydrate Hyaluronic Sheet Masque

Hydrate sheetmaske indeholder hyaluronsyre, som giver huden en intensiv genfugtning. Hyaluronsyre er et kraftfuldt befugtningsmiddel (eller humectant), der binder fugten effektivt ved at fylde hudens fugtreserver i det øverste hudlag op. Resultatet er en genfugtet hud, som har et jævnere og mere fyldigt udseende. Produktet er egnet til alle hudtyper, men især optimalt til tør hud, som har behov for lidt ekstra kærlighed og omsorg.

Fold masken ud, og fjern beskyttelsesfilmen fra den ene side. Læg herefter masken på den rensede hud. Sørg for, at masken sidder så tæt på huden som muligt, og fjern herefter den anden beskyttelsesfilm. Lad virke i ca. 15 minutter, og massér herefter eventuelt resterende produkt ind i huden. Afslut med en dag- eller natcreme efter eget valg, som tager hensyn til din hudtype. Anvend produktet en gang om ugen for at få den optimale glow-effekt – eller alt efter hudens (og dine) behov. Påfør eventuelt ansigtsmasken efter eksfoliering for at optimere den kølende og fugtgivende effekt yderligere.

50% rabat på hårfjerning med laser - Gør huden sommerklar

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling. Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.