Shopping Cart

No products in the cart.

Shop Total Correct Serum

Total Correct Serum

769,00 kr.

Serum
En let serum med mange gode egenskaber, som genfugter og løfter samt giver spændstighed og forbedret hudstruktur. Kan man ønske sig mere?
Læg i kurv
Sikker betaling over SSL

Total Correct Serum

En multivirkende og let genfugtende serum med et triplevirkende antiaging-kompleks, som er udviklet til at virke på alle alderstegn og stimulere huden til at få forbedret spændstighed og en jævnere hudtone. Aminofil stimulerer kollagen- og hyaluronsyreproduktionen og forbedrer kvaliteten af elastinet. Hermed fås større volumen, spændstighed og fyldighed i huden, ligesom fine linjer og rynker minimeres og forebygges. NeoGlukosamin eksfolierer mildt, stimulerer cellefornyelsen og forbedrer hudstrukturen. C-vitamin bidrager til en jævnere og klarere hud med en fantastisk glød.

Anvendelse:

Påfør på renset ansigt (herunder øjenområdet) samt på hals og brystparti morgen og aften, efterfulgt af en dag- eller natcreme, som tager hensyn til din hudtype.

Der kan med fordel skiftes mellem produkterne, og du kan kombinere med andre Exuviance-serummer.

 
Mængde 30 ml
Aktive ingredienser Aminofil, C-vitamin, NeoGlukosamin
Serie Total Correct
Ingredienser Aqua/Water/Eau, Propylene Glycol, PEG-8, Acetyl Glucosamine, Cyclopentasiloxane, Glycerin, PEG-12 Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Cyclohexasiloxane, Ascorbyl Glucoside, Acetyl Tyrosinamide, Dimethiconol, Arginine, Caprylyl Glycol, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Yellow 6 (CI 15985), Yellow 5 (CI 19140).
Hudtype Moden
Hudtilstand Linjer & rynker, Ujævn hudtone, Mat hud
Formulering Serum
Følelse Et allroundprodukt, som virkelig plejer huden.

50% rabat på hårfjerning med laser

udfyld formularen og få 50% Rabat på din laser behandling. Obs: Denne rabat kan ikke benyttes med andre rabatter.